Εγκαίνια για το νέο κατάστημα XT DIVING PRO – Μεγαλύτερο, πληρέστερο, εξειδικευμένο!
Η εταιρία ειδών υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης XT Diving Pro εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Γέρακα Αττικής, μόλις 50 μέτρα από το προηγούμενο, σε έναν σύγχρονο χώρο άνω των 270 τ.μ., επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 92.
Πρόκειται για ένα πραγματικό «υπερ-κατάστημα» αφιερωμένο στην υποβρύχια αλιεία και την ελεύθερη κατάδυση, που δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις, συγκεντρώνοντας πλέον όλη την γκάμα των προϊόντων σε έναν ενιαίο, άνετο και πλήρως οργανωμένο χώρο.

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την κατασκευή καταδυτικού εξοπλισμού, η ομάδα της XT Diving Pro στο νέο κατάστημα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία εξοπλισμού, κατασκευασμένου με υλικά υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από έμπειρους δύτες.
Με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ, στο νέο κατάστημα της XT Diving Pro θα βρείτε χειροποίητες στολές κατάδυσης, έτοιμες ή επί μέτρω, κατασκευασμένες από κορυφαία neoprene, πέδιλα carbon και λεπίδες όλων των μοντέλων της εταιρείας, μεγάλη ποικιλία από ψαροτούφεκα, αξεσουάρ και παρελκόμενα, καθώς και ξύλινα χειροποίητα ψαροτούφεκα από Έλληνες κατασκευαστές.

Η συλλογή συμπληρώνεται με λοιπά είδη υποβρύχιας αλιείας και snorkeling, ναυτιλιακά της EVAL, ψυγεία πάγου Igloo και άλλα είδη θαλάσσιας αναψυχής.
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στη δημιουργία ειδικών χώρων εκπαίδευσης στον επάνω όροφο του καταστήματος, όπου πραγματοποιούνται σχολεία και σεμινάρια ελεύθερης κατάδυσης και υποβρύχιου κυνηγιού.

Εγκαίνια με πλήθος κόσμου και συγκινητικές στιγμές
Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν στις 7 Μαΐου με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, συνεργατών, πελατών και φίλων της XT Diving Pro. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και άνθρωποι του χώρου της αλιείας και της κατάδυσης.

Ο ιδρυτής της XT Diving Pro, Τάσος Χάλαρης, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε: «Η μεγαλύτερη τιμή που μπορούσατε να μου κάνετε ήταν να βρεθείτε δίπλα μου στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος – και αυτό ακριβώς κάνατε. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Στον νέο μας χώρο υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται ο φίλος της θάλασσας – από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου!»
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Χάλαρης αναφέρθηκε επίσης στις διαχρονικές προσπάθειες του για την προώθηση και προστασία της ελεύθερης κατάδυσης και της υποβρύχιας αλιείας, θέτοντας στο επίκεντρο το πάγιο αίτημα για άρση της απαγόρευσης ψαροτούφεκου τον Μάιο. Τέλος, ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές δύτες της MEPP (Mediterranean Environmental Protection Company) για τη σημαντική τους προσφορά στον καθαρισμό των θαλασσών, αφιερώνοντάς τους ένα θερμό χειροκρότημα.

Η XT Diving Pro, από το 2012, δημιουργεί καινοτόμο εξοπλισμό για την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο κυνήγι, με προϊόντα που δοκιμάζονται και χρησιμοποιούνται από πρωταθλητές και ερασιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, με τη λειτουργία σχολείων ελεύθερης κατάδυσης, η εταιρία προάγει τη γνώση, την ασφάλεια και τον σεβασμό προς το θαλάσσιο περιβάλλον.
Το νέο κατάστημα στο Γέρακα αποτελεί έναν πλήρως εξοπλισμένο κόμβο για τους φίλους της θάλασσας και της υποβρύχιας δράσης που αξίζει να επισκεφθείτε!
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
Πληροφορίες:
Xt Diving Pro – Τάσος Χάλαρης
Λεωφόρος Μαραθώνος 92, Γέρακας Αττικής
Τηλέφωνο: 2106618008
🌐 Περισσότερα: https://xtdiving.com