Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Eπ΄ αυτοφώρω σύλληψη 2 ψαράδων από το Λιμεναρχείο Κορίνθου

10 Μαρτίου, 2020

Eπ΄ αυτοφώρω σύλληψη 2 ψαράδων από το Λιμεναρχείο Κορίνθου

Eπ΄ αυτοφώρω σύλληψη 2 ψαράδων απο το Λιμεναρχείο Κορίνθου για υπέρβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού αλιευομένων ολοθούριων

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και από συντονισμένη επιχείρηση Λιμενικοί της Ασφάλειας και Πλωτών του Λιμεναρχείου Κορίνθου συνέλαβαν την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο Πόρτο Γερμενό, επ΄ αυτοφώρω 2 ψαράδες, με 2 καΐκια, για υπέρβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού αλιευομένων ολοθούριων.

Σύμφωνα με το korinthosnews οι συλληφθέντες προσήχθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου και αφού τους επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.
Τα κατασχεθέντα ρίφθηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Να προσθέσουμε ότι το ολοθούριο, κοστίζει αρκετά ευρώ το κιλό αφού τα ακριβά εστιατόρια της Ασίας πληρώνουν ακριβά, για να το συμπεριλάβουν στο μενού τους.

Παρά τις αντιξοότητες, όπως σχετικά αναφέρει το Korinthosnews, με μειωμένη σύνθεση προσωπικού και τις συνεχείς αποσπάσεις στο Ανατολικό Αιγαίο, το Λιμεναρχείο Κορίνθου συνεχίζει να Αστυνομεύει επαρκώς της Περιοχή Δικαιοδοσίας με μεγάλη μάλιστα αποτελεσματικότητα.

Πηγή: https://korinthosnews-brake.blogspot.com/2020/03/e-2.html?spref=fb&m=1

Tags
Παράνομη Αλιεία Ολοθούρια Λιμεναρχείο Κορίνθου [jetpack-related-posts]
Comodo SSL