Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Eπίδειξη σκαφών εν πλω από την A’ ΘΡΑΚΗ

22 Αυγούστου, 2016

Eπίδειξη σκαφών εν πλω από την A’ ΘΡΑΚΗ

Η Α΄ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΣ, µία από τις µεγαλύτερες κάθετες µονάδες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής σκαφών στη χώρα µας, πραγµατοποίησε την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 µία όµορφη εκδήλωση, µε αφορµή τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των σκαφών από το περιοδικό Boat & Fishing. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν µε ή χωρίς το σκάφος τους φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας και των Γιώργου, ∆ηµήτρη και Μαρία Μπογιατζή, για να συµµετέχουν ενεργά, να ανταλλάξουν απόψεις και να δοκιµάσουν τα µοντέλα του ναυπηγείου.

Στο χώρο της επίδειξης είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας, υπήρχαν ναυαγοσώστες και διασώστες δύτες, είχε εκδοθεί ειδική άδεια από το λιµεναρχείο και βέβαια όλα τα σκάφη ήταν εφοδιασµένα µε τα απαραίτητα. ∆οκιµάστηκαν πάνω από 10 διαφορετικά µοντέλα, ενώ συνολικά τα σκάφη που συµµετείχαν έφταναν τα 20.

athraki_05 athraki_04 athraki_03 athraki_02Σε επόµενο άρθρο θα υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των µοντέλων και της όµορφης αυτής εκδήλωσης. Ευχαριστούµε την Α’ ΘΡΑΚΗ για τη φιλοξενία, αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσουµε περισσότερους ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα!

athraki_06 athraki_07 athraki_08 athraki_09

Comodo SSL