Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ ΟΕ www.rogdakis.gr

9 Μαΐου, 2018

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ ΟΕ www.rogdakis.gr

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της εταιρίας ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ ΟΕ, δημιουργήθηκε στο www.rogdakis.gr μία νέα ιστοσελίδα, με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική. Διαθέτει ευκολότερη περιήγηση, περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που εισάγει και εκπροσωπεί, δυνατότητα επιλογής ελληνικών – αγγλικών.

Ο νέος δικτυακός τόπος της ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ διαθέτει αναλυτικά όλο το portfolio από μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως LINEAEFFE SPA και του TUBERTINI HIGH QUALITY που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα καθώς και τα πασίγνωστα αγκίστρια και αξεσουάρ MUSTAD, μολύβια VEDETTE, εξοπλισμό κατάδυσης από τον SALVAS – PRINCE SRL και της SEA SUB, τεχνητά δολώματα και καλαμαριέρες σε ποικίλους χρωματισμούς της YO-ZURI, διάφορα αξεσουάρ της STONFO και της PLASTICA PANARO, φελά της BULDO επίσης μισινέζες με μοναδικές δυνατότητες και προδιαγραφές της BAYER.

Η εταιρεία, ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε, πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εισαγωγής σε είδη αλιείας, σε εξωλέμβιες μηχανές και κατασκευή σκαφών επιδιώκοντας να προσφέρει απόλαυση στο μέγιστο βαθμό σε ότι αφορά τον υδάτινο κόσμο.

Πληροφορίες:
ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ ΟΕ – www.rogdakis.gr
1ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης, Λασκαράτου 16
ΤΚ: 55535, Θεσσαλονίκη
τηλέφωνο: 2310309088, 2310306796

 

Tags
Θεσσαλονίκη Είδη Αλιείας Αφοί Ρογδάκη
Comodo SSL