Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Επιστροφή του ΜΟΦΣ από την αποστολή στη Σύρο

8 Οκτωβρίου, 2015

Επιστροφή του ΜΟΦΣ από την αποστολή στη Σύρο

Μετά την αποστολή αγάπης, υγείας και αλληλεγγύης, προς τους κατοίκους του ακριτικού Άγιου Ευστρατίου που οργάνωσε µε απόλυτη επιτυχία από 6 έως 9 Ιουνίου (του Αγίου Πνεύµατος), ο Μακεδονικός Όµιλος Φουσκωτών Σκαφών (Μ.Ο.Φ.Σ), ολοκλήρωσε µε επιτυχία και την αποστολή στη Σύρο που έφερε τον τίτλο «Όλη η Ελλάδα µια παρέα».
Από 19 έως 23 Ιουνίου, σκάφη του ΜΟΦΣ µε τις σηµαίες των χορηγών, επισκέφθηκαν λιµάνια στην Αλόννησο, Εύβοια, Άνδρο, Τήνο, Σύρο µεταφέροντας µηνύµατα αλληλεγγύης και αγάπης.
Ήταν µία δύσκολη αποστολή 500 µιλίων που διανύθηκαν σε 3 µόλις ηµέρες. Ο ΜΟΦΣ – όπως και στις προηγούµενες Πανελλήνιες συναντήσεις – διήνυσε στα γνωστά υψηλά πρότυπα ασφαλείας του οµίλου, τα περισσότερα µίλια, για να φτάσει στη Σύρο. Από τις 25 ώρες ταξιδιού οι 15 ήταν βραδινές πλεύσεις σε συνθήκες σκότους. Για να γίνουν τόσα µίλια σε τόσο λίγο χρόνο στις δύσκολες θάλασσες του Αιγαίου, ο ΜΟΦΣ αρµάτωσε δύο ιδιαίτερα αξιόπλοα σκάφη µε πολύ έµπειρους κυβερνήτες και πληρώµατα. Το σκάφος ΝΕΦΕΛΗ µε κυβερνήτη τον Πρόεδρο του ΜΟΦΣ Θ. Καρτσιώτη, συγκυβερνήτη τον Πρόεδρο του εποπτικού συµβουλίου του ΜΟΦΣ Σ. Καζαντζίδη και πλήρωµα τον Α. Καρπούζη οπερατέρ της αποστολής. Το σκάφος ΦΟΡΤΟΥΝΑ µε κυβερνήτη τον Α. Σαγιόγλου, συγκυβερνήτη τον ταµία του ΜΟΦΣ Σ.Φενέρη και πλοηγό τον Αντιπρόεδρο του ΜΟΦΣ Γ.Κόκκο.
Η 9η Πανελλήνια συνάντηση σκαφών στη Σύρο διοργανώθηκε µε απόλυτη επιτυχία από τον τοπικό όµιλο και την Οµοσπονδία Φουσκωτών σκαφών. Όλο το νησί αγκάλιασε τις αποστολές των οµίλων από όλη την Ελλάδα. Στο πρόγραµµα περιλαµβανόταν επίσκεψη στη Γυάρο πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχοµένου και η ετήσια Γενική Συνέλευση της Οµοσπονδίας, στην οποία ο ΜΟΦΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Ταµία του Οµίλου.
Ο Ιούνιος του 2014, ήταν κατά γενική οµολογία ο πλέον επιτυχηµένος µήνας δραστηριοτήτων στα 22 χρόνια λειτουργίας του ΜΟΦΣ. Οι 2 αποστολές του οµίλου στον Άγιο Ευστράτιο και στη Σύρο απέδειξαν το υψηλό οργανωτικό επίπεδο του Οµίλου και µετέφεραν µηνύµατα αγάπης και αλληλεγγύης στους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου.
Την αποστολή υποστήριξαν οι εταιρείες “Κάρτα Υγείας EY CLUB – Εξασφάλιση Υγείας”, η εταιρεία “ΜΕΝΑΡΙΝΙ HELLAS AE”, το Ιατρικό ∆ιαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, η εταιρεία MALAMIDIS MARINE, η εταιρεία ∆ΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ. και η εταιρεία RG ALARM.
Ο ΜΟΦΣ θα τιµήσει τους συµµετέχοντες στις 2 αποστολές και τους χορηγούς σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί σύντοµα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ/ Αρχηγός αποστολής – ΤΗΛ: 6970329800.

Tags
Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών ΜΟΦΣ
Comodo SSL