Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις

30 Αυγούστου, 2016

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ ΟΕ, µε 20 χρόνια δυναµικής παρουσίας στο χώρο των ειδών αλιείας, µετεγκαταστάθηκε σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, µεγάλο και σύγχρονο κτίριο στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, µε σκοπό την αναβάθµιση και εξέλιξη των παρεχόµενων υπηρεσιών.

kasabalis_05Στο συνολικής έκτασης 11 στρεµµάτων οικόπεδο, οι κτιριακές εγκαταστάσεις φτάνουν τα 3.200 τµ., από τα οποία τα 270 τµ. είναι γραφεία. Το διοικητικό κτίριο (3 φορές µεγαλύτερο από το προηγούµενο), πλήρως ανακαινισµένο και διαµορφωµένο, ξεκίνησε να λειτουργεί από την 1η Φεβρουαρίου, έχοντας έτοιµα το χώρο υποδοχής και τα γραφεία, χώρο συνεδριάσεων, ένα σύγχρονο τµήµα επισκευών και ανταλλακτικών, τεράστια αποθήκη µε εύκολη πρόσβαση φορτηγού, µηχανογράφηση για ευκολότερη αναζήτηση των προϊόντων, ενώ τώρα κατασκευάζεται και το Show Room.

kasabalis_04 kasabalis_03

 

kasabalis_02Με τις νέες αυτές κτιριακές εγκαταστάσεις, η ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ ΟΕ στοχεύει να εµπλουτίσει ακόµα περισσότερο την γκάµα προϊόντων της, πάντα µε «ναυαρχίδα» τη SHIMANO, αλλά και µε άλλες εταιρείες, εφάµιλλης αξίας και ποιότητας.

Η ακριβής διεύθυνση είναι η : Μαραθώνος 13, Νέα Ευκαρπία – Θεσσαλονίκη, µε χαρακτηριστικό, τις σηµαίες της SHIMANO και το όµορφο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη µέσα στο οικόπεδο!

Ευχόµαστε στην διοίκηση και το προσωπικό, καλές δουλειές!

  • ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ ΟΕ
  • www.kasambalis.bros.gr
  • τηλ. 2310755000
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL