Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εθελοντικές δράσεις από τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών ΣΥΡΟΥ (ΟΦΤΣΣ)

12 Ιουνίου, 2020

Εθελοντικές δράσεις από τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών ΣΥΡΟΥ (ΟΦΤΣΣ)

 Ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου με την επανέναρξη της δραστηριότητας του, πραγματοποίησε μια σειρά εθελοντικών δράσεων, ώστε να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην όμορφη, καθαρή και ασφαλή εικόνα του νησιού της Σύρου τόσο για τους δημότες όσο και για τους επισκέπτες.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των παραλιών του νησιού για την θερινή περίοδο, συνέβαλε εθελοντικά στην τοποθέτηση των καλαδουριών για τις παραλίες της Αζολίμνου, του Φοίνικα, του Μέγα Γιαλού  και του Βούλγαρη. Οι προαναφερόμενες παραλίες ανήκουν  στην δικαιοδοσία του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Τέλος, μέλη του Ομίλου μας συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Γρίζα της Σύρου στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν για την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του ΦοΔΣΑ Δήμου Σύρου Ερμούπολης (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Σύρου).

Κατά γενική ομολογία, οι παραλίες της Σύρου έχουν μια καθαριότητα που πραγματικά θα την ζήλευαν πολλά νησιά. Ο ΟΦΤΣΣ, ο οποίος συνέβαλε στη δημιουργία αυτής της εικόνας, θα ανταποκρίνεται πρόθυμα σε κάθε πρόσκληση ανάδειξης και περιφρούρησης του φυσικού κάλους του νησιού και θα στηρίζει τις οικολογικές δράσεις που καλείται να συμμετέχει .

Με εκτίμηση για τον ΟΦΤΣΣ

Ο Πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας

Ρούσσος Γεώργιος                     Κρητικού Ουρανία

Tags
Σύρος Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου [jetpack-related-posts]
Comodo SSL