Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ετήσια Χοροεσπερίδα Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.

12 Μαρτίου, 2017

Ετήσια Χοροεσπερίδα Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.

Ετήσια Χοροεσπερίδα Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στον Πολυχώρο “Plaza”. Στα πλαίσια της εκδήλωσης προβλήθηκε το αναμνηστικό βίντεο της 2ης Αποστολής του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ., που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016 στα Κουφονήσια. Μετά την προβολή ο όμιλος ευχαρίστησε και επίσημα τους φορείς και χορηγούς που βοήθησαν στην υλοποίηση της αποστολής. Οι εκπρόσωποι, παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα για την συνεργασία και την συμβολή τους.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το αναμνηστικό βίντεο της Χειμερινής Αποστολής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, τον Δεκέμβριο του 2016 στη Δονούσα. Ακολούθησε μία ακόμη απονομή αναμνηστικών στους χορηγούς της αποστολής. Μετά το πέρας των ευχαριστιών, ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και ξεκίνησε η μουσική από την ορχήστρα. Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί απολαμβάνοντας το εξαιρετικό φαγητό που είχαν ετοιμάσει με τη συνοδεία κρασιού. Επιπλέον, κάποια μέλη του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. είχαν κατασκευάσει μικρά διακοσμήτικά δώρα, θαλασσινού περιεχομένου και είχαν στήσει ένα μικρό bazaar.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί πολύ, όλα τα μέλη και τους φίλους του ομίλου που τους τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν την εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς των αποστολών, τον Δήμαρχο Δήμου Σύρου Ερμούπολης κύριο Μαραγκό Γιώργο και τους πολιτευτές κύριο Βακόνδιο Γιώργο και Μονογυιού Κατερίνα για την παρουσία τους. Τέλος, ευχαριστεί τον Πολυχώρο “Plaza” για την άψογη διοργάνωση.

Tags
Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου [jetpack-related-posts]
Comodo SSL