Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ετήσια συνδρομή στο Boat & Fishing με δώρο ΣET καλάμι – μηχανισμός spinning/eging από την Linea Effe!

28 Ιανουαρίου, 2019

Ετήσια συνδρομή στο Boat & Fishing με δώρο ΣET καλάμι – μηχανισμός spinning/eging από την Linea Effe!

ΔΩΡΟ με την ετήσια συνδρομή στο περιοδικό Boat & Fishing αξίας 79,99 ευρώ + 6 ευρώ (μεταφορικά δώρου σετ) λαμβάνεις στη πόρτα σου ένα έτοιμο ΣΕΤ καλάμι – μηχανισμό ψαρέματος (με πετονιά), συν μία καλαμαριέρα EGI LINEA από την Linea Effe. Δώρα συνολικής αξίας 59 ευρώ!

ΔΩΡΟ: Σετ spinning καλάμι Vigor Spin 2.10 με μηχανισμό VIGOR POWER 40 της Lineaeffe + πετονιά υψηλής ποιότητας + καλαμαριέρα EGI LINEA EFFE – Μία μοναδική ευκαιρία, προσφορά της εταιρίας ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ

https://www.boatfishing.gr/product/etisia-syndromi-doro-set-kalami-michanismos-spinning-eging-apo-tin-linea-effe/

Επωφελήσου από την μοναδική προσφορά, με την ετήσια συνδρομή στο περιοδικό Boat & Fishing λαμβάνεις στη πόρτα σου ένα έτοιμο σετ για ψαρέματα spinning και eging, με καλάμι, μηχανισμό, πετονιά και καλαμαριέρα!  Μία μοναδική ευκαιρία, προσφορά Φεβρουαρίου, για νέους και παλιούς συνδρομητές.

Το spinning είναι ένα ψάρεµα υψηλών απαιτήσεων από θέµα εξοπλισµού αφού αρκετές φορές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μεγάλα αρπακτικά της ακτής όπως λαβράκια, λούτσοι, λίτσες κλπ. Επιπλέον το ψάρεμα των καλαμαριών (Eging) χρειάζεται ένα καλάμι που να μεταφέρει και την παραμικρή κίνηση της καλαμαριέρας ώστε να γνωρίζει ο ψαράς όταν τα κεφαλόποδα κολλούν στο τεχνητό. Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών έρχεται σε ένα οικονομικό σετ που αποτελεί ιδανική λύση για όποιον ξεκινά το ψάρεμα αλλά και όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν μία περιουσία για να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι. Η Linea Effe, κοντά πάντοτε στους φίλους της θάλασσας, έχει για ακόµη µια φορά να προτείνει µια λύση αξιόπιστη και ανάλογη των απαιτήσεων σε συνδυασµό πάντα µε µια αρκετά ελκυστική και προσιτή τιµή. Έτσι προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού ειδικά σχεδιασµένο για καταστάσεις όπως είναι αυτές που θα κληθούµε να αντιµετωπίσουµε σε ένα ψάρεµα spinning.

Το καλάμι Vigor Spin με μήκος 2,10 μ. είναι δίσπαστο, ιδανικό για τις τεχνικές spinning και eging με c.w. μέχρι 30 γραμμάρια. Ένα από τα πιο best seller της Ιταλικής φίρμας Linea Effe για τη συγκεκριμένες τεχνικές αφού συνδυάζει αντοχή, χρηστικότητα και τιμή. Κατασκευασμένο από κορυφαία ποιότητα fiberglass, μεοδηγούς sic και με c.w. up to 30 που σημαίνει ότι μπορούμε να χειριστούμε άνετα τεχνητά μέχρι και 30 γραμμαρίων.

Μήκος Στελέχη Action Μήκος Κλειστό Βάρος
2.10 m 2 up to 30 gr 109 cm 149 gr

Ο Μηχανισμός VIGOR POWER 40 είναι ένας κλασσικός σαραντάρης µηχανισµός µε ένα ρουλεµάν, εµπρόσθια φρένα, µεγάλο roller πετονιάς και µποµπίνα από γραφίτη χωρητικότητας 175 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,30 χιλιοστών, 130 μέτρων 0,35 mm και 100 μ. για 0,40 mm. Το βάρος του είναι μόλις 275 γραμµάρια και η σχέση περιστροφής του 5,2:1. Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορεί να συνδυαστεί θαυμάσια µε το καλάµι Vigor Spin up to 30, τόσο στα ψαρέµατα για καλαμάρια από τα βράχια όσο και για spinning!

Με ετήσια συνδρομή στο Boat & Fishing αξίας 79,99 ευρώ + 6 ευρώ (μεταφορικά δώρου σετ) κερδίζεις:
 Καλύτερη τιμή ανά τεύχος
 Δωρεάν μεταφορικά για δώδεκα τεύχη στη πόρτα σου με ΕΛΤΑ
 Χωρίς τις καθυστερήσεις της διανοµής στην επαρχία
 ΔΩΡΟ Σετ καλάµι Vigor Spin 2.10 + το µηχανισµό VIGOR POWER 40 γεµισµένο µε πετονιά + μία καλαμαριέρα Egi Linea Effe, συνολικής αξίας 59 ευρώ!

Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, με κατάθεση στον λογαριασμό μας αλλά και με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

Περιοδικό BOAT & FISHING
Tο πιο ολοκληρωμένο Ελληνικό περιοδικό για το Ψάρεμα, το Ψαροτούφεκο και το Σκάφος! Το περιοδικό Boat & Fishing κυκλοφορεί κάθε μήνα με πλούσια ύλη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος ερασιτεχνικής αλιείας, τόσο από το σκάφος όσο και από την ακτή. Δοκιμές σκαφών, παρουσιάσεις κινητήρων, νέα προϊόντα και τεχνικά θέματα ολοκληρώνουν την ύλη του Boat & Fishing χαρίζοντας ενημέρωση, γνώση και ψυχαγωγία. Μια μεγάλη και έγκυρη ομάδα αρθρογράφων από όλη την Ελλάδα μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο ψάρεμα με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον το περιοδικό συνοδεύεται από ένα DVD ποικίλης ύλης, με ψαρέματα από σκάφος, ακτή, παρουσιάσεις σκαφών και εξοπλισμού.

https://www.boatfishing.gr/product/etisia-syndromi-doro-set-kalami-michanismos-spinning-eging-apo-tin-linea-effe/

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.boatfishing.gr/product/etisia-syndromi-doro-set-kalami-michanismos-spinning-eging-apo-tin-linea-effe/

 

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing Linea Effe Αφοί Ρογδάκη Αφοι Ρογδάκη Ο.Ε.
Comodo SSL