Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Χορηγία και συμμετοχή στο δείπνο εργασίας με θέμα «Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία»

16 Μαΐου, 2019

EVAL: Χορηγία και συμμετοχή στο δείπνο εργασίας με θέμα «Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία»

Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισµού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συνεπής στη φιλοσοφία της να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της θάλασσας, υποστήριξε για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά την υλοποίηση του δείπνου εργασίας µε θέµα «Ελληνική Ναυπηγική Βιοµηχανία», το οποίο πραγµατοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ∆ήµου Πειραιά για τις Ηµέρες Θάλασσας.
Η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε στο πλοίο «Γλυκοφιλούσα V» και την τίµησαν µε την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονοµίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλας, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα, ο Γενικός Γραµµατέας Βιοµηχανίας κ. Μακρυκώστας, ο Αρχηγός του Λιµενικού Σώµατος κ. Ράπτης, ο ∆ήµαρχος Πειραιά καθώς και εκπρόσωποι της αξιωµατικής αντιπολίτευσης και άλλων πολιτικών κοµµάτων και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές.

Από αριστερά: Ευάγγελος Βαλλιανάτος και Ιωάννης Θεοδωρόπουλος

Η χορηγία της EVAL συνέβαλλε στην επιτυχηµένη πραγµατοποίηση του δείπνου εργασίας και απέδειξε εµπράκτως ότι η εταιρεία έχει συνεχώς το βλέµµα στραµµένο στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη του γενικότερου τοµέα της ναυτιλιακής βιοµηχανίας.
Το δείπνο εργασίας υλοποιήθηκε µε διοργανωτή το Σύνδεσµο Βιοµηχανιών Αττικής-Πειραιώς, το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς και την Theodoropoulos-Group.

Για την εταιρεία
Η εταιρεία EVAL – Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισµού, σωστικού εξοπλισµού και αξεσουάρ σκαφών τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στα Άνω Λιόσια όπου στο εργοστάσιό της παράγεται µια µεγάλη γκάµα σωστικών µέσων και ναυτιλιακών ειδών. Η εταιρεία εφαρµόζει Σύστηµα ∆ιαχείρισης της Ποιότητας έχοντας πιστοποιηθεί µε βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιµοποιεί η εταιρεία, σε συνδυασµό µε τους αυστηρούς ελέγχους που πραγµατοποιούνται από το Τµήµα Ποιοτικού Ελέγχου, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας συγκριτικό πλεονέκτηµα έναντι του ανταγωνισµού. Τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία ξεπερνούν τους 6.000 κωδικούς, πωλούνται σε εξειδικευµένα καταστήµατα ναυτιλιακών ειδών και διανέµονται σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέση Ανατολή, Αραβικά Εµιράτα, χώρες της Ασίας, Ρωσία, Βαλτική, Σκανδιναβία, Κεντρική Ευρώπη, Αµερική, Αυστραλία, Καναδά.

Tags
EVAL Ευάγγελος Βαλλιανάτος
Comodo SSL