Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Χορηγία στο δείπνο εργασίας «Ελληνική Ναυπηγική Βιοµηχανία»

Αύγουστος 9, 2018

EVAL: Χορηγία στο δείπνο εργασίας «Ελληνική Ναυπηγική Βιοµηχανία»

Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισµού και αξεσουάρ σκαφών EVAL, συνεπής στη φιλοσοφία της να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της θάλασσας, υποστήριξε την υλοποίηση του δείπνου εργασίας µε θέµα «Ελληνική Ναυπηγική Βιοµηχανία», το οποίο πραγµατοποιήθηκε στο πλοίο «Γλυκοφιλούσα IV», στο πλαίσιο εκδηλώσεων του ∆ήµου Πειραιά για τις Ηµέρες Θάλασσας. Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριος Παναγιώτης Κουρουµπλής, καθώς και ο ∆ήµαρχος Πειραιά κύριος Ιωάννης Μώραλης.

Η χορηγία της EVAL συνέβαλλε στην επιτυχηµένη πραγµατοποίηση του δείπνου εργασίας και απέδειξε εµπράκτως ότι η εταιρεία έχει συνεχώς το βλέµµα στραµµένο στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη του γενικότερου τοµέα της ναυτιλιακής βιοµηχανίας. Το δείπνο εργασίας υλοποιήθηκε µε διοργανωτή τον Σύνδεσµο Βιοµηχανιών Αττικής-Πειραιώς και την Theodoropoulos-Group.

Από αριστερά: ∆ηµήτρης Μαθιός, Πρόεδρος Σ.Β.Α.Π | Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, ∆ιευθύνων Σύµβουλος THEODOROPOULOS-GROUP | Ευάγγελος Βαλλιανάτος, Γενικός ∆ιευθυντής EVAL.

Tags
EVAL Ευάγγελος Βαλλιανάτος Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία
Comodo SSL