Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL - Επίδειξη σωστικών µέσων και liferaft

10 Σεπτεμβρίου, 2015

EVAL - Επίδειξη σωστικών µέσων και liferaft

Η EVAL Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ σε συνεργασία µε τον ΣΙΤΕΣΑΠ, διοργάνωσε µια επίδειξη µε σωστικά µέσα συµπεριλαµβανοµένου και liferaft, την Πέµπτη 30 Μαΐου 2013 στην Μαρίνα Αλίµου, ειδικά για τα µέλη του ΣΙΤΕΣΑΠ.

Η διοίκηση του ΣΙΤΕΣΑΠ και τα µέλη, ανταποκρίθηκαν µε ενδιαφέρον στην πρόσκληση. Η EVAL ως ελληνική εταιρεία που διαθέτει παραγωγική µονάδα, παρουσίασε τις σειρές προϊόντων της σωστικού εξοπλισµού. Οι οποίες είναι πιστοποιηµένες σύµφωνα µε τα διεθνή πρότυπα (σωσίβια SOLAS, αυτόµατα σωσίβια, κυκλικά σωσίβια, σωσίβιες ζακέτες, πλευστικά βοηθήµατα και πολλά άλλα). Έγινε επίδειξη χρήσης liferaft και παρουσιάστηκαν τα φουσκωτά σκάφη NEPTUNE. Που έχει η εταιρεία στην γκάµα της όπως και οι 4χρονες εξωλέµβιες µηχανές PARSUN.

Η EVAL που δραστηριοποιείται από το 1976 µε την παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισµού, υπηρετώντας τον κοινωνικό της ρόλο και δεδοµένης της κρίσιµης οικονοµικής συγκυρίας. Έχει κρατήσει την παραγωγή της στην Ελλάδα προσφέροντας θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα συµβάλλοντας στις εξαγωγές της χώρας πέρα από την εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρεία εφαρµόζει -σύµφωνα µε τους ∆ιεθνείς Κανονισµούς-, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που διέπει όλη την γραµµή παραγωγής. Η ίδια η εταιρεία έχει διασφαλιστεί µε το πιστοποιητικό ποιότητας ISO – 9001: 2008 από τον οίκο PRS S.A.. Ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις (SOLAS 74, LSA Code- SOLAS 96/98/ EC) και είναι εγκεκριµένα από διεθνείς φορείς όπως LLOYD’S, PRS, TUV & RINA.

eval_logo

 

 

 

EVAL, www.eval.gr sales@eval.gr Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.

Tags
Ε. Γ. Βαλλιανάτος Ναυτιλιακά EVAL [jetpack-related-posts]
Comodo SSL