Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016

14 Ιουνίου, 2016

EVAL: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016

eval_logoΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2016 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL στην κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 06-10 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO. Περισσότερα από 1.000 άτομα επισκέφθηκαν το περίπτερο της EVAL και ενημερώθηκαν από τα στελέχη της εταιρείας για τα νέα προϊόντα της, καθώς και όλες τις άλλες προτάσεις στον τομέα του σωστικού και ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα σωστικού εξοπλισμού SOLAS της εταιρείας, τα συστήματα διάσωσης, τα σωστικά σωσίβια, τα ναυαγοσωστικά συστήματα, τις σχεδίες καθώς και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Η συμμετοχή της EVAL στη Διεθνή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016 ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη στρατηγική κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία για εξωστρέφεια, με την παρουσία της σε ακόμα μία Έκθεση διεθνούς εμβέλειας και την παρουσίαση των αναγνωρισμένων προϊόντων της σε στελέχη της ναυτιλίας του εξωτερικού.

Tags
Ποσειδωνία Έκθεση Έκθεση Ποσειδώνια
Comodo SSL