Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εξαδάκτυλος: «το ψάρεμα μόνο καλό θα μας κάνει» - στις 10:00 συνεδριάζει η επιτροπή

19 Μαρτίου, 2021

Εξαδάκτυλος: «το ψάρεμα μόνο καλό θα μας κάνει» - στις 10:00 συνεδριάζει η επιτροπή

Ανοιχτός εμφανίστηκε ο κ. Εξαδάκτυλος, για το άνοιγμα του ψαρέματος  – «μόνο καλό θα μας κάνει» – στις 10 η συνεδρίαση της επιτροπής – το απόγευμα οι ανακοινώσεις

«Να δούμε ποια μέτρα θα αποφασιστούν, γιατί νομίζω δεν θα επαληθευτεί η υπόθεση ότι κλειστήκαμε με λίγα κρούσματα κι ανοίγουμε με πολλά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ανοικτός εμφανίστηκε, ωστόσο, το ενδεχόμενο ανοίγματος δραστηριοτήτων της υπαίθρου, όπως το ψάρεμα για το οποίο είπε ότι «μόνο καλό θα μας κάνει», αναφέροντας πως «θα πρέπει να αναθεωρηθούν οι δραστηριότητες υπαίθρου».

Ερωτηθείς για το γιατί δεν απέδωσαν τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, ξεκαθάρισε πως «έχουμε έναν ιό που μεταδίδεται 50% πιο γρήγορα από τον άλλο, που μεταδίδεται 4 φορές πιο πολύ από τη γρίπη».

Χαρακτήρισε τεράστιο λάθος το να νομίζει κάποιος πως «αν αρθούν αύριο τα μέτρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα», περιγράφοντας πως θα μπούμε σε μία τραγική κατάσταση με εκρηκτική μετάδοση των μεταλλάξεων του κορονοϊού.

«Δεν έχουμε δυνατότητα να στείλουμε τους διασωληνωμένους σε άλλη χώρα», σχολίασε αιτίαση συναδέλφου του που πρότεινε την άρση του lockdown και κατέληξε λέγοντας πως «αν εγκαταλείψουμε την προσπάθεια σήμερα, δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αλλά σε αυτό που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε».

 

Tags
Ψάρεμα απαγορεύσεις Κορονοϊός άρση απαγόρευσης αλιείας Lockdown Αθανάσιος Εξαδάκτυλος
Comodo SSL