Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Oxygen και Μηχανισµός Match Line RD της Linea Effe

Καλάµι Oxygen και Μηχανισµός Match Line RD της Linea Effe

Κατακαλόκαιρο, και όλοι µας λίγο πολύ θα εκδράµουµε κάπου, τόσο για διακοπές, όσο και για ψάρεµα. Λίγο spinning από την ακτή, αλλά και λίγη ελαφριά συρτή αφρού -αν έχουµε σκάφος- για µελανούρια, κυνηγούς, παλαµίδες και µανάλια, είναι µέσα στο πρόγραµµα. Εκεί θα χρειαστούµε ένα καλάµι σχετικά ελαφρύ, και ένα µηχανισµό τριαντάρη, σε µια λογική τιµή. Η LINEAEFFE, µας προτείνει το καλάµι Oxygen µήκους 240 ή 270, και τον τριαντάρη µηχανισµό Match Line RD.

oxygen_lineaeffe

Το καλάµι Oxygen είναι τηλεσκοπικό, 6 τεµαχίων, κατασκευασµένο από mixed carbon. Το casting weight του φτάνει τα 60 γραµµάρια, το µήκος του είναι 2,40 ή 2,70 µέτρα (53 ή 61 εκ. κλειστά) και το βάρος 174 ή 191 γραµµάρια αντίστοιχα.

 

 

match_line_lineaeffe

 

Ο Match line RD, είναι ένας από τους νέους µηχανισµούς της εταιρείας, κατηγορίας 30, µε πίσω φρένα, ένα ρουλεµάν, βάρος 273 γραµµαρίων, µποµπίνα από γραφίτη και εφεδρική από το ίδιο υλικό, και οι δύο χωρητικότητας 180 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,25 χιλιοστών. ∆ιαθέτει ευµεγέθες roller πετονιάς και η σχέση περιστροφής είναι 5,2:1.

 

Η LINEAEFFE, προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού το καλάµι Oxygen µήκους 240 ή 270 εκατοστών και τον τριαντάρη µηχανισµό Match line RD µε δύο µποµπίνες (µάλιστα η µία προσφέρεται γεµισµένη µε πετονιά), στην εκπληκτική τιµή των 50 ευρώ.

psaraki

Μαζί δίνει δώρο και ένα σκληρό ψαράκι crystal minnow, µήκους 9 ή 11 εκατοστών, για να συνοδεύσει το καλάµι και το µηχανισµό στα καλοκαιρινά µας ψαρέµατα.

 

 

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL