Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αµερικάνικες προπέλες Turning Point της Eval

Αµερικάνικες προπέλες Turning Point της Eval

Οι Προπέλες Turning Point, από την Eval, διαθέτουν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό σύστηµα αποσπώµενου αφαλού-πολύσφηνου και τριπλό σύστηµα κλειδώµατος-ασφαλείας που εξασφαλίζει την ακρίβεια στην λειτουργία τους. Ο αφαλός έχει ενισχυµένο αποστάτη και το περίβληµα είναι από υψηλής τεχνολογίας πολυµερή. Οι ειδικής σχεδίασης αυλακώσεις του αφαλού εξασφαλίζουν την ακριβή εφαρµογή του µε την προπέλα ενώ επιπρόσθετα τα µπρούτζινα προσαρτήµατα -που δεν διαβρώνονται-ενδυναµώνουν το προστατευτικό περίβληµα και εξασφαλίζουν την αντοχή και την µεγάλη διάρκεια του συστήµατος της προπέλας. Οι προπέλες Τurning point ενισχύουν την απόδοση του κινητήρα του σκάφους και εξασφαλίζουν σταθερότητα χάρη στην εξελιγµένη σχεδίαση των πτερυγίων. Η γκάµα Τurning point περιλαµβάνει προπέλες αλουµινίου και ανοξείδωτες, τρίφτερες-τετράφτερες, δεξιόστροφες και αριστερόστροφες για όλα τα είδη των µηχανών. Είναι άρτιες λειτουργικά και αυξάνουν την απόδοση των µηχανών. ∆ιαθέτουν ειδικά σχεδιασµένα φτερά που µεγιστοποιούν τη ταχύτητα, την επιτάχυνση και τα κρατήµατα της µηχανής στο νερό.
Αποτελούν την πιο ασφαλή και σίγουρη λύση για κάθε εξωλέµβια µηχανή. Το πρωτοποριακό σχήµα πτερυγίων βοηθά στη µείωση απώλειας ισχύος και στη µεγαλύτερη υδροδυναµική εξισορρόπηση. Ο εξελιγµένος αφαλός της προπέλας τοποθετείται στο κύριο σώµα της. Σηµαντικό του πλεονέκτηµα είναι ότι ταιριάζει στους περισσότερους τύπους µηχανών και διαθέτουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής!

turning_point_eval_2

Επεξηγήσεις
1. Για να λειτουργήσει µια προπέλα, θα πρέπει να συνδυαστεί µαζί µε το hub/αφαλό που ταιριάζει στην συγκεκριµένη προπέλα τύπου µηχανής

2. Ο αφαλός είναι το κεντρικό µέρος της προπέλας.

3. Επειδή οι προπέλες µε τη χρήση «τραυµατίζονται» στα φτερά, µπορεί κάποιος να αγοράσει µόνο προπέλα και να χρησιµοποιήσει τον αφαλό από την προηγούµενη προπέλα.

Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ τηλ.: 210 5590.872 www.eval.gr
Comodo SSL