Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ανοξείδωτη «έξυπνη» καλαµοθήκη από την Deep Fishing

Ανοξείδωτη «έξυπνη» καλαµοθήκη από την Deep Fishing

Η τοποθέτηση του καλαµιού µας στη διάρκεια του ψαρέµατος, αποτελεί πρόβληµα στα περισσότερα σκάφη. Οι κλασσικές καλαµοθήκες έχουν εκ φύσεως κάποια µειονεκτήµατα, όπως η έλλειψη επιλογής θέσης του καλαµιού, η δυσκολία να βγάλουµε το καλάµι από την θήκη όταν κάποιο µεγάλο ψάρι έχει πιαστεί και βέβαια οι µειωµένες επιλογές θέσης τοποθέτησης πάνω στο σκάφος.

Η νέα βάση καλαµιών της Deep Fishing καλύπτει όλα τα παραπάνω, προσφέροντας ένα πολύ σηµαντικό εργαλείο στη διάθεση των φίλων του ψάρεµατος από σκάφος. Σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την ελληνική εταιρία και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα οικονοµική για τα αναµφισβήτητα πλεονεκτήµατά της. Συνδυάζει ανοξείδωτο χάλυβα 316 και πλαστικό βαρέως τύπου, για αντοχή στη συχνή χρήση και τη διάβρωση. Είναι χρήσιµη για όλες τις τεχνικές ψαρέµατος µε καλάµι, αλλά βοηθά ιδιαίτερα στη συρτή, στο φύλακα και το ψάρεµα των µπαλάδων µε ηλεκτρικό µηχανισµό καλαµιού.

kalamothiki_deep_fishing_1 kalamothiki_deep_fishing_2

Ο µηχανισµός της σκανδάλης τοποθετείται στο καλάµι, και µε µία σκανδάλη απελευθερώνει ή «κουµπώνει» µε ασφάλεια στη βάση, ανά πάσα στιγµή. Έχει δύο βασικές ρυθµίσεις, µία για τη φορά του καλαµιού µας ως προς το σκάφος (για παράδειγµα, όταν ψαρεύουµε καθετή για µπαλάδες, µπορούµε να ασφαλίσουµε το καλάµι µας κάθετο ως προς την κουπαστή) και µία ως προς το ύψος του καλαµιού. Ο µηχανισµός σκανδάλης ταχείας απελευθέρωσης προµηθεύεται και ξεχωριστά, ώστε να µπορούµε να τον έχουµε σε όσα καλάµια θέλουµε, και µε µία βάση να µπορούµε να αλλάζουµε τα καλάµια γρήγορα.

Η καλαµοθήκη Deep Fishing τοποθετείται σε οποιαδήποτε βάση, ηλεκτρικού µηχανισµού, σε ρέλι ή σε λοξή καλαµοθήκη µε ειδικό αντάπτορα.

ΠΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2105757822 www.deepfishing.gr
Comodo SSL