Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Dark Boat & Μηχανισµός Vigor Pegaso FD της Linea Effe

Καλάµι Dark Boat & Μηχανισµός Vigor Pegaso FD της Linea Effe

Στους φίλους που αναζητούν ένα καλάµι ικανό να καλύψει αρκετές τεχνικές από σκάφος (φύλακα, jigging, βαθιά καθετή, συρτή αφρού κ.α.), µε ικανοποιητικά αποτελέσµατα και οικονοµική τιµή, η εταιρεία LINEAEFFE προτείνει το Dark Boat.

dark_boat_linea_effe

Μεγάλο πλεονέκτηµά του αποτελεί η υβριδικής τεχνολογίας, πολύ δυνατή και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευαίσθητη µύτη του, η οποία είναι κατασκευασµένη από υαλονήµατα, µπορεί να εγγυηθεί µέγιστη ευαισθησία στην αίσθηση της τσιµπιάς και ταυτόχρονα να καρφώσει τα ψάρια χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια του χρήστη. Η στιβαρή του κατασκευή έχει σα βάση ένα πολύ ισχυρό blank µε δυνατότητα έλξης βάρους 10 κιλών, όπως έδειξαν και οι εργαστηριακές µετρήσεις, και συνοδεύεται από οδηγούς διπλής στήριξης, που συνεργάζονται αρµονικά τόσο µε πετονιά, όσο και µε νήµα. Η λαβή του από αφρώδες υλικό EVA, εγγυάται σίγουρη, σταθερή συγκράτηση και άνετους χειρισµούς, µε έµφαση στο «κουµάντο» του ψαριού. Τέλος, ο µηχανισµός στερεώνεται µε ασφάλεια και εφαρµόζει τέλεια στο καλάµι, µέσω βιδωτής βάσης στήριξης. Αξίζει επίσης να αναφέρουµε ότι αποτελείται από δύο στελέχη (τεµάχια), το µήκος του είναι 1,8 µέτρα ανοικτό και 134 εκατοστά κλειστό, έχει βάρος 396 γραµµάρια και µπορεί να διαχειριστεί βαρίδια έως και 150 γραµµάρια.

vigor_pegaso_fd_linea_effe

Το καλάµι αυτό συνδυάζεται τέλεια µε το νέο 60άρη µηχανισµό Vigor Pegaso FD. Έναν πολύχρηστο µηχανισµό µε εµπρόσθια φρένα, βάρους 376 γραµµαρίων, ενός ρουλεµάν, µε σχέση περιστροφής 5,2:1 και γραφιτούχα µποµπίνα χωρητικότητας 140 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,45 ή 110 µέτρων διατοµής 0,50 χιλιοστών. Βαθιά καθετή, συρτή αφρού, τσαπαρί, ζόκα είναι κάποιες από τις τεχνικές που θα µας συντροφέψει µε επιτυχία στο σκάφος ενώ µπορεί να χρησιµοποιηθεί o µηχανισµός µε ικανοποιητικά αποτελέσµατα και για ψαρέµατα τύπου casting από την ακτή.

 

Η εταιρεία LINEAEFFE προσφέρει πακέτο στους φίλους του περιοδικού, το καλάµι Dark Boat και τον 60άρη µηχανισµό Vigor Pegaso FD, στην τιµή των 75 ευρώ. Μαζί τους, δώρο η πετονιά για το γέµισµα του µηχανισµού.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε., τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL