Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Dreygon Boat µήκος 180 & Μηχανισµός Vigor Silk Line της Linea Effe

Καλάµι Dreygon Boat µήκος 180 & Μηχανισµός Vigor Silk Line της Linea Effe

Σε µια εποχή όπου όλοι µας δυσκολευόµαστε να ξοδέψουµε πολλά χρήµατα για τη διασκέδασή µας, λογικό είναι να περιορίσουµε και τα έξοδα για το αγαπηµένο µας χόµπυ. Η Linea Effe, πιστή στη στήριξη των φίλων της θάλασσας, έχει πάντα να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε πολύ προσιτές τιµές, ώστε να µην αναγκαστούµε να θυσιάσουµε την ποιότητα στο βωµό του κόστους. Έτσι, προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού, ειδικά για τους εραστές της καθετής και της ελαφριάς συρτής αφρού.

dreygon_boat__linea_effe

Το καλάµι Dreygon Boat είναι τηλεσκοπικό, έχει κατασκευαστεί από µίγµα ανθρακονηµάτων, διαθέτει οδηγούς από οξείδιο του πυριτίου (SiC), και βιδωτή βάση στήριξης για καλύτερη εφαρµογή του µηχανισµού.

 

 

 

vigor_sky_line_linea_effe

Το «ταίρι» του είναι ο µηχανισµός Vigor Silk Line 50, µε ένα ρουλεµάν, µποµπίνα από γραφίτη, βάρος 362 γρ., λόγο περιστροφής 5,2:1, χωρητικότητα 195 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,35 χιλ.(ή 150 m/0,40 mm, 95 m/0,50 mm), ευµεγέθες line roller για σωστό και απροβληµάτιστο τύλιγµα της πετονιάς, πολύ ισορροπηµένη-αθόρυβη λετουργία, και εργονοµική λαβή για ξεκούραστη χρήση.

 

 

Το πολύ δυνατό, λειτουργικό και φιλικό στο χρήστη σύνολο καλαµιού και µηχανισµού, προσφέρεται από τη Linea Effe στην προνοµιακή τιµή των 50 Ευρώ, και µε το µηχανισµό γεµισµένο µε πετονιά, για να χαρούµε το καλοκαίρι, τις οµορφιές της θάλασσας και το ψάρεµα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουµε µια µικρή περιουσία. Επιπλέον, δώρο ένα τεχνητό τύπου popper βάρους 40 gr, για να δοκιµάσουµε και να απολαύσουµε τα προτερήµατα του αποκτήµατός µας.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL