Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Lead Surfer & Mηχανισµός Vigor SX Line της Linea Effe

Καλάµι Lead Surfer & Mηχανισµός Vigor SX Line της Linea Effe

lead_surfer_lineaeffe

Μία από τις νέες σειρές καλαµιών της Lineaeffe για ψαρέµατα casting, είναι η Lead Surfer. Πρόκειται για καλάµια που απευθύνονται στην πλειοψηφία των ψαράδων οι οποίοι αναζητούν ένα αξιόλογο προϊόν σε ελκυστική τιµή. Με µήκη 360, 390 και 420 εκατοστά και casting weight µέχρι 200 γραµµάρια, έχουν τη δυνατότητα ρίψης ενός µολυβιού µεγάλου βάρους, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιµο για ψαρέµατα µε άσχηµες καιρικές συνθήκες (όπου ο ψαράς είναι αναγκασµένος να χρησιµοποιήσει µεγάλα βαρίδια τύπου άγκυρας) και ψαρέµατα από βράχια. Από τη σειρά αυτή επιλέξαµε το 360 που µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε µεγάλη ποικιλία τεχνικών, όπως πολυάγκιστρα, ψάρεµα µε µεγάλους µαλαγρωτές, µπούλντο, ζόκα κ.α. Πρόκειται για καλάµι τηλεσκοπικό, τεσσάρων στελεχών, µε µήκος 119 εκατοστά κλειστό και βάρος 371 γραµµάρια.

vigor_sx_line_lineaeffe

 

Το καλάµι αυτό συνδυάστηκε µε το γνωστό µηχανισµό Vigor SX Line FD, ο οποίος µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε µεγάλο εύρος τεχνικών. Πενηντάρης, µε ένα ρουλεµάν, µποµπίνα από γραφίτη χωρητικότητας 275 µέτρων πετονιάς 0,35 χιλιοστών ή 210 µέτρων 0,40 χιλιοστών, έχει συνολικό βάρος 369 γραµµάρια. Η σχέση περιστροφής είναι 5,2:1 και τα φρένα του εµπρόσθια.

 

 

Ο µηχανισµός Vigor SX γεµισµένος µε πετονιά και το καλάµι Lead Surfer 360, προσφέρονται από την εταιρεία LINEAEFFE στους αναγνώστες του περιοδικού, µε την προνοµιακή τιµή των 50 ευρώ και δώρο ένα απαγκιστρωτή, για το εύκολο ξεψάρισµα των ψαριών που θα πιάνουµε στις εξορµήσεις µας.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL