Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Monoboat 120 & Μηχανισµός Vigor Silk Line 50 της Linea Effe

Καλάµι Monoboat 120 & Μηχανισµός Vigor Silk Line 50 της Linea Effe

Καλοκαίρι, και όλοι µας λίγο-πολύ θα εξορµήσουµε, άλλοτε µόνοι µας και άλλοτε µε φίλους, για ένα κοντινό ή πιο µακρινό ψαρεµατάκι. Η καθετή, το τσαπαρί και η ελαφριά συρτή αφρού έχουν τον κυρίαρχο λόγο, και ένα αξιόπιστο καλάµι µε µηχανισµό σίγουρα µας είναι απαραίτητα. Όµως, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουµε κάποιο σεβαστό ποσό για την απόκτησή τους, αφού η Linea Effe, πιστή στη στήριξη των φίλων της θάλασσας, έχει πάντα να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε πολύ προσιτές τιµές, ώστε να µην αναγκαστούµε να θυσιάσουµε την ποιότητα στο βωµό του κόστους. Έτσι, προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού, ειδικά για τους εραστές της καθετής και της ελαφριάς συρτής αφρού : το καλάµι Monoboat 120 και το µηχανισµό Vigor Silk Line 50.
Το Monoboat 120 είναι ένα µονοκόµµατο καλάµι µήκους 120 εκατοστών, κατασκευασµένο από άριστης ποιότητας fiber glass για να αντέχει στις κακουχίες και τις καταπονήσεις, βάρους 180 γραµµαρίων και c.w. 100-200 γρ., για να δέχεται µεγάλο µολύβι και να µπορούµε να το χρησιµοποιήσουµε και σε πολύ βαθιά ψαρέµατα. Πάνω στο ισχυρό του blank φέρει 3 δακτυλίδια, ενώ το ακραίο τµήµα του (κορυφή) έχει έντονο χρωµατισµό, για να καταλαβαίνουµε καλύτερα τις τσιµπιές.
Το «ταίρι» του είναι ο µηχανισµός Vigor Silk Line 50, µε ένα ρουλεµάν, µποµπίνα από γραφίτη, βάρος 362 γρ., λόγο περιστροφής 5,2:1, χωρητικότητα 195 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,35 χιλ. (ή 150 m/0,40 mm, 95 m/0,50 mm), ευµεγέθες line roller για σωστό και απροβληµάτιστο τύλιγµα της πετονιάς, πολύ ισορροπηµένη-αθόρυβη λειτουργία, και εργονοµική λαβή για ξεκούραστη χρήση.
Το πολύ δυνατό, λειτουργικό και φιλικό στο χρήστη σύνολο καλαµιού και µηχανισµού, προσφέρεται από τη Linea Effe στην προνοµιακή τιµή των 50 Ευρώ και µε το µηχανισµό γεµισµένο µε πετονιά, για να χαρούµε το καλοκαίρι, τις οµορφιές της θάλασσας και το ψάρεµα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουµε µια µικρή περιουσία. Επιπλέον, δώρο ένα τσαπαρί της RLINEA, για να δοκιµάσουµε και να απολαύσουµε τα προτερήµατα του αποκτήµατός µας.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε., τηλ : 2310 306.796, www.rogdakis.gr
Comodo SSL