Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Mustang 1.65 & Μηχανισµός Vigor Silk Line της Linea Effe

Καλάµι Mustang 1.65 & Μηχανισµός Vigor Silk Line της Linea Effe

Βρισκόµαστε σε µια εποχή «κυριαρχίας» της καθετής σε µεσαία και βαθιά κοµµάτια, ενώ το τσαπαρί, η ζόκα, η cabura και όλα τα παρεµφερή, έχουν επίσης την τιµητική τους. Μιλάµε λοιπόν για τεχνικές όπου ο ψαράς χρειάζεται ένα αρκετά δυνατό καλάµι προκειµένου να µπορέσει να σηκώσει το µεγάλο βάρος της αρµατωσιάς, αλλά και των ψαριών που έχουν πιαστεί. Για να καλυφθεί κάθε ανάγκη µας στις παραπάνω τεχνικές, η εταιρεία LINEAEFFE προτείνει το καλάµι MUSTANG 1.65, που εύκολα µπορεί να γίνει ο αχώριστός σύντροφός µας.

mustang__linea_effe
∆ίσπαστο, συνολικού µήκους 1,65 µέτρων, κατασκευασµένο από αρίστης ποιότητας fiberglass, µε συµπαγή µύτη για µεγαλύτερη δύναµη. Το βάρος του είναι 260 γραµµάρια και το casting weight του 100-250 γραµµάρια. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί άνετα σε ψαρέµατα καθετής -και ιδιαίτερα λυθρινιών- στα 60-100 µέτρα, εκεί που άλλα καλάµια δυσκολεύονται αρκετά, αλλά επίσης και σε ζόκα, τσαπαρί και jigging. Πλάνοι βάρους 150 γραµµαρίων δουλεύουν θαυµάσια µε το συγκεκριµένο καλάµι, ενώ διαθέτει τη δύναµη και την αντοχή για να φέρει στην επιφάνεια µε ασφάλεια ένα µεγάλο ψάρι. Επίσης µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε ελαφριά συρτή αφρού, και να σύρει ένα αρκετά µεγάλο δόλωµα χωρίς
κανένα πρόβληµα.

vigor_silk_line_linea_effe

Το καλάµι αυτό συνδυάστηκε από την εταιρεία µε έναν πολύχρηστο, δυνατό, αλλά συγχρόνως και οικονοµικό µηχανισµό, τον VIGOR SILK-LINE 50. Μιλάµε για ένα πενηντάρι µηχανάκι, που µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε ποικιλία ψαρεµάτων τόσο από το σκάφος, όσο και από την ακτή, και δένει αρµονικά µε το καλάµι MUSTANG 1.65. Έχει βάρος 362 γραµµάρια, σχέση περιστροφής 5,2:1, ένα ρουλεµάν, και διαθέτει γραφιτούχα µποµπίνα χωρητικότητας 195 µέτρων πετονιάς, διαµέτρου 0,35 χιλιοστών.

 

Η εταιρεία LINEAEFFE προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού το καλάµι MUSTANG 1.65, µαζί µε το µηχανισµό VIGOR SILK-LINE 50 γεµισµένο µε πετονιά, στην τιµή των 50 ευρώ. Την πολύ αξιόλογη προσφορά συµπληρώνει ένα τεχνητό popper σε χρωµατισµό της αρεσκείας τους, ώστε να απολαύσουν το σύνολο σε ψαρέµατα συρτής επιφανείας για µαγιάτικα, κυνηγούς, παλαµίδες και τονάκια.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε τηλ : 2310 306.796, www.rogdakis.gr
Comodo SSL