Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι new arrow και Μηχανισµός Vigor SX Line της Linea Effe

Καλάµι new arrow και Μηχανισµός Vigor SX Line της Linea Effe

Για αυτόν το µήνα, η εταιρεία LINEAEFFE προτείνει στους φίλους ψαράδες ένα αξιόλογο και πολύ οικονοµικό σύνολο -καλάµι και µηχανισµό-, για να το χρησιµοποιήσουν τόσο σε ψαρέµατα από σκάφος, όσο και από ακτή.

new_arrow_lineaeffe

Το New ARROW όπως το ονοµάζει η LINEAEFFE, πρόκειται για ένα τηλεσκοπικό καλάµι 4 τεµαχίων, µε ολικό µήκος 3,5 µέτρων (κλειστό 108 εκατοστά). Το βάρος του είναι 366 γραµµάρια και το casting weight 50-150 γραµµάρια. Κατάλληλο για ψαρέµατα από βάρκα (καθετή σε µικρά και µεσαία βάθη, ελαφριά συρτή αφρού, καλαµάρια), αλλά και για τεχνικές ακτής όπως casting, ζόκα, πολυάγκιστρο.

 

 

vigor_sx_line_lineaeffe

Ο VIGOR SX LINE συνδυάζεται αρµονικά µε το παραπάνω καλάµι και είναι ένας πολύχρηστος, κλασσικός και γνωστός από περιγραφές σε προηγούµενα τεύχη µηχανισµός, που µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε πολλές τεχνικές ψαρέµατος. Πενηντάρης, γραφιτούχος, µε µποµπίνα γεµισµένη µε πετονιά από την εταιρεία, µε φρένα εµπρόσθια, ενός ρουλεµάν, µε σχέση περιστροφής 5,2:1 και συνολικό βάρος 369 γραµµαρίων.

 

 

Καλάµι ARROW και µηχανισµός VIGOR SX LINE (γεµισµένος µε πετονιά όπως προείπαµε), προσφέρονται από την εταιρεία LINEAEFFE στην τιµή των 45 ευρώ, ειδικά για τους φίλους του περιοδικού. Μαζί τους, δώρο και µια καλαµαριέρα γουρουνάκι της RLINEA, για να τη δοκιµάσουµε στις επόµενες εξορµήσεις µας.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL