Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Palms Metal Witch για Slow Pitch Jigging

Καλάµι Palms Metal Witch για Slow Pitch Jigging

Η Ιαπωνική εταιρία Angler’s Republic κατασκευάζει εξειδικευµένα καλάµια για ψάρεµα στη θάλασσα αλλά και τα γλυκά νερά. Η σειρά Palms Metal Witch κατασκευάστηκε για να καλύψει ακριβώς τις ανάγκες της τεχνικής Slow Pich Jigging. Ο τρόπος που τυλίγεται το carbon για να δηµιουργηθεί το blank βοηθά στην υψηλή αντοχή και στο να αντέχει τις στρεβλώσεις στις µάχες µε µεγάλα ψάρια ενώ οι οδηγοί είναι Fuji Κ για καλύτερα αποτελέσµατα. Φυσικά προορίζονται για µηχανισµούς περιστροφικού τυµπάνου (multiplier), έχοντας στη λαβή σκανδάλη για καλύτερο κράτηµα. Τα καλάµια Metal Witch δίνουν ζωντάνια στο πλάνο και «συνεργάζονται» άψογα βοηθώντας στο να προσφέρουµε µία δελεαστική τακτική ανάκτησης τόσο για τα αρπακτικά του βυθού όσο και για τα πελαγίσια. Έχουν µικρό βάρος και σωστό ζύγισµα ώστε να προσφέρουν καλύτερο χειρισµό, ξεκούραστο και απολαυστικό ψάρεµα.
Το MTGC-685 SF έχει µήκος 190,5 cm., ζυγίζει µόλις 153 gr. και µπορεί να χειριστεί πλάνους ως και τα 230 gr. (180 – 230 γρ.) ενώ στην τεχνική long fall χειρίζεται πλάνους ως τα 400 gr.
Το MTGC-783 SF έχει µήκος 233,68 cm., ζυγίζει 167 gr. και µπορεί να χειριστεί πλάνους 130 – 180 gr. και 300 gr. για long fall.

Captain Hook - ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ τηλ.: 2810 225368 www.captainhookcrete.gr
Comodo SSL