Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμι DREYGON BOAT μήκος 240 ή 270 & Μηχανισμός VIGOR F RD 4BB της LINEA EFFE

Καλάμι DREYGON BOAT μήκος 240 ή 270 & Μηχανισμός VIGOR F RD 4BB της LINEA EFFE

Σε μια εποχή όπου όλοι μας δυσκολευόμαστε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για τη διασκέδασή μας, λογικό είναι να περιορίσουμε και τα έξοδα για το αγαπημένο μας χόμπυ. Η Linea Effe, πιστή στη στήριξη των φίλων της θάλασσας, έχει πάντα να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε να μην αναγκαστούμε να θυσιάσουμε την ποιότητα στο βωμό του κόστους. Έτσι, προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαμιού και μηχανισμού, ειδικά για τους εραστές της καθετής, των καλαμαριών, και της ελαφριάς συρτής αφρού.

Το καλάμι Dreygon Boat είναι τηλεσκοπικό, έχει κατασκευαστεί από μίγμα ανθρακονημάτων, διαθέτει οδηγούς από οξείδιο του πυριτίου (SiC), και βιδωτή βάση στήριξης για καλύτερη εφαρμογή του μηχανισμού. Το μήκος του, 240 ή 270 εκατοστά (επιλογή του κάθε ψαρά) επιτρέπει τη χρησιμοποίηση μακριών αρματωσιών, ιδιαίτερα βολικό σε ψάρια εκλεκτά και μίζερα, καθώς και στο ψάρεμα καλαμαριών και τσαπαριού.

Το «ταίρι» του είναι ο 60άρης μηχανισμός Vigor F RD 4BB, με τέσσερα ρουλεμάν, μπομπίνα αλουμινίου και εφεδρική από γραφίτη, βάρος 410 γρ., λόγο περιστροφής 5,2:1, χωρητικότητα 195 μέτρων πετονιάς διαμέτρου 0,45 χιλ.(ή 155 m/0,50 mm, 110 m/0,60 mm), ευμεγέθες line roller για σωστό και απροβλημάτιστο τύλιγμα της πετονιάς, πολύ ισορροπημένη-αθόρυβη λετουργία, και εργονομική λαβή για ξεκούραστη χρήση.

Το πολύ δυνατό, λειτουργικό και φιλικό στο χρήστη σύνολο καλαμιού και μηχανισμού, προσφέρεται από τη Linea Effe στην προνομιακή τιμή των 65 Ευρώ, για να χαρούμε τώρα το φθινόπωρο τις ομορφιές της θάλασσας και το ψάρεμα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία. Επιπλέον, δώρο στους φίλους του περιοδικού ένα καπέλο Fishing Ferrari, αξίας 10 ευρώ.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL