Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

TRITON DEEP SEA & ANDROMEDA FD-2BB

TRITON DEEP SEA & ANDROMEDA FD-2BB

Νοέμβριος και η βαθιά καθετή είναι στις «φούριες» της, ενώ τα καλαμάρια και τα αφρόψαρα έρχονται να καλύψουν την πλειοψηφία των ψαρεμάτων μας. Λογικό είναι λοιπόν, η LineaEffe να μας προτείνει αυτό το μήνα ένα σύνολο (καλάμι και μηχανάκι) που να καλύπτει τα συγκεκριμένα ψαρέματα, το καλάμι Triton Deep Sea και το μηχανισμό Andromeda FD- 2 bb.

Το Triton Deep Sea είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι τριών τεμαχίων, μήκους 1,80 ή 2,10 μέτρων, κατάλληλο για ψαρέματα από σκάφος, όπως καθετή, τσαπαρί, ελαφριά συρτή αφρού, ψάρεμα καλαμαριών, ελαφριά, ζόκα, τένυα κ.α. Το c.w. του είναι μέχρι 120 gr., που σημαίνει ότι μπορεί να δεχτεί αρκετά μεγάλα μολύβια και να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και σε πιο βαθιά ψαρέματα. Κατασκευασμένο από mixed carbon, με βάρος 120 ή 134 γραμμάρια, μήκος κλειστό (μεταφοράς) 90 ή 100 εκατοστά αντίστοιχα, και sic οδηγούς, θα μας συντροφέψει ευχάριστα στα ψαρέματά μας.

Ο Andromeda FD-2 bb, είναι ένας νέος μηχανισμός της LineaEffe, 40άρης ή 50άρης, που μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με το παραπάνω καλάμι, και να δημιουργήσει ένα σύνολο πολύ εύχρηστο και ευχάριστο στο ψάρεμα του. Με βάρος 267 ή 343 γραμμαρίων, δύο ρουλεμάν, σχέση περιστροφής 5,2:1, μπομπίνα από γραφίτη με χωρητικότητα 130 μέτρων πετονιάς διαμέτρου 0,35 χιλιοστών (ο 40άρης), ή 195 μέτρων πετονιάς διαμέτρου 0,35 χιλιοστών (ο 50άρης), συν εφεδρική ίδιας χωρητικότητας, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες μας.

Η εταιρεία LineaEffe, προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού το καλάμι Triton Deep Sea σε ελεύθερη επιλογή μήκους (1,80 ή 2,10 μέτρων), και το μηχανισμό Andromeda FD, 40άρη ή 50άρη, στην τιμή-προσφορά των 55 ευρώ. Μαζί δώρο και ένα σετ σιλικονούχων δολωμάτων Rablou, για να τα δοκιμάσουμε στα ψαρέματα ελαφριάς συρτής.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε., τηλ : 2310 306.796, www.rogdakis.gr
Comodo SSL