Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμι Vigor Spinn Up to 60 gr & Μηχανισμός Andromeda FD - 2 b.b. της Linea Effe

Καλάμι Vigor Spinn Up to 60 gr & Μηχανισμός Andromeda FD - 2 b.b. της Linea Effe

Σεπτέμβριος και η ελαφριά συρτή αφρού είναι στις «φούριες» της. Μελανούρια, κυνηγοί, παλαμίδες και άλλα αφρόψαρα, κατακλύζουν τις θάλασσές μας, και λογικό είναι η LINEAEFFE να μας προτείνει ένα σύνολο (καλάμι και μηχανάκι) για το συγκεκριμένο ψάρεμα : το καλάμι VIGOR SPINN UP TO 60 gr και το μηχανισμό ANDROMEDA FD – 2 b.b.

vigor_lineaeffe

Το VIGOR SPINN UP TO 60 gr είναι ένα δίσπαστο καλάμι μήκους 2.40 μέτρων, κατάλληλο για ελαφριά συρτή αφρού, το οποίο κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μεγάλη πληθώρα άλλων ψαρεμάτων από ακτή ή σκάφος, όπως spinning, ρηχή καθετή, ψάρεμα καλαμαριών κ.α. Το αρκετά μεγάλο μήκος του μας βοηθά στη χρήση μακριάς αρματωσιάς, ενώ διορθώνει λάθος χειρισμούς του ψαρά και φέρνει με ασφάλεια το ψάρι στην επιφάνεια ή στην απόχη μας, ακόμα και αν είναι μεγάλο. Με βάρος 206 γραμμάρια και μήκος μεταφοράς (κλειστό) 124 εκατοστά, κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας ίνες για μεγαλύτερη αντοχή και οδηγούς SiC, θα μας συντροφέψει ευχάριστα στα ψαρέματά μας.

andromeda_lineaeffe

Ο ANDROMEDA FD – 2 b.b., είναι ένας νέος 40άρης μηχανισμός της LINEAEFFE, που μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με το παραπάνω καλάμι και να δημιουργήσει ένα αρμονικό στη λειτουργία και άνετο στη χρήση σύνολο. Με βάρος 267 γραμμάρια, 2 ρουλεμάν, σχέση περιστροφής 5,2:1, μπομπίνα από γραφίτη και εφεδρική από το ίδιο υλικό, χωρητικότητα 175 μέτρα πετονιά διαμέτρου 0,30 χιλιοστών, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Η εταιρεία LINEAEFFE προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού μας το καλάμι VIGOR SPINN UP TO 60 gr μήκους 2,40 μέτρων, και το 40άρη μηχανισμό ANDROMEDA FD – 2 b.b., στην τιμή-προσφορά των 55 ευρώ. Μαζί τους δώρο ένα σετ με σιλικονούχα χελάκια Rablou της RLINEA, για να αναζητήσετε μαζί τα αφρόψαρα του φθινοπώρου.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL