Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέος μηχανισμός shimano AERO SPINNING 4000 FA

Νέος μηχανισμός shimano AERO SPINNING 4000 FA

Ο νέος µηχανισµός του Aero concept είναι αποτέλεσµα της ισχυρής τεχνολογικής υποδοµής της εταιρίας και συνδυάζει το νέο τεχνολογικό υπόβαθρο της Shimano µε τις Ιαπωνικές της ρίζες µε εντυπωσιακά αποτελέσµατα.
Ο Aero concept αναγνωρίζεται εύκολα από την υπερµεγέθη µποµπίνα και ρότορα σε σχέση µε τον κορµό του. Η Spinning έκδοσή του, µε λόγο µεταβολής 4,8:1, επιτρέπει στους ψαράδες να έχουν την επιθυµητή ταχύτητα στο τεχνητό τους δόλωµα ώστε να δελεάσουν τα ψάρια του γλυκού νερού ή της θάλασσας.
Το µοναδικό σχήµα του µηχανισµού τον καθιστά ιδανική επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν µακρινές βολές µε µικρούς µηχανισµούς. ∆ιατίθεται µε µία έξτρα ποµπίνα Cold Forged Aluminium και δύο line recuder για να διαµορφώνετε την χωρητικότητα σύµφωνα µε τις ανάγκες σας.

∆ιαθέτει:
•X-ship που παρέχει ακαµψία και τεράστια ποσότητα ενέργειας στην λειτουργία •4,8:1 λόγο µεταβολής που προσφέρει άριστη ταχύτητα στα τεχνητά δολώµατα •Machined Aluminium µονή µανιβέλα για εύκολη ανάκτηση •Aero Wrap II για άριστο τύλιγµα που προσφέρει µακρινές βολές µε λεπτά νήµατα.
•1 έξτρα cold forged aluminium µποµπίνα.

ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. τηλ.: 2310 755.000 www.kasambalis.bros.gr
Comodo SSL