Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Παράµαλλο χωρίς κόµπο Lynx

Παράµαλλο χωρίς κόµπο Lynx

Τα MARINA STORES σύναψαν συµφωνία αποκλειστικής συνεργασίας µε την εταιρεία παραγωγής εξοπλισµού ψαρέµατος LYNX, η οποία έχει εισάγει στην αγορά µια παγκόσµια πατέντα που αλλάζει τα δεδοµένα.

Έχετε ποτέ φανταστεί πετονιά να εφαρµόζει στο αγκίστρι χωρίς κόµπους; Τώρα είναι πραγµατικότητα! Η LYNX εδρεύει στο Ηνωµένο Βασίλειο και παράγει µέσω της τεχνολογίας «Precision Compression Technology», ειδικές αρµατωσιές στις οποίες η πετονιά είναι ενσωµατωµένη στο αγκίστρι, προσφέροντας τη µέγιστη δυνατή αντοχή και αποτελεσµατικότητα. Τι είναι το «Precision Compression Technology».

Είναι µια επαναστατική τεχνολογία η οποία καταργεί την ανάγκη δηµιουργίας κόµπων στο αγκίστρι, και κατ’ επέκταση εξαφανίζει όλα τα µειονεκτήµατα που προκαλούνται εξ αιτίας τους.

Πιο συγκεκριµένα

Η πετονιά εισέρχεται σε µια µικρή εσοχή του αγκιστριού, και κατόπιν ειδικής συµπίεσης (χωρίς κόλλες ή θερµότητα) η πετονιά εφάπτεται σε αυτό, χωρίς να αλλοιώνεται η αντοχή της και χωρίς να τσακίζει ή

να παραµορφώνεται.

Με αυτόν τον τρόπο, σύµφωνα µε την εταιρία, διατηρείται το 100% της ονοµαστικής αντοχής και απόδοσης της αρµατωσιάς ή του παράµαλλου.

Το σύστηµα υπερτερεί και σε άλλου τύπου εφαρµογές µε τανάλια.

Παραπάνω µπορείτε να δείτε τις ειδικές φωτογραφίες από ηλεκτρονικό µικροσκόπιο, οι οποίες απεικονίζουν τη διαφορά µεταξύ της χρήσης τανάλιας και της τεχνολογίας «Precision Compression Technology».

Για την απόδειξη των πλεονεκτηµάτων που προσφέρουν τα προϊόντα της Lynx, πραγµατοποιήθηκαν περισσότερες από 5.000 δοκιµές σε χρονικό διάστηµα 24 µηνών.

Οι δοκιµές έγιναν σύµφωνα µε τις προδιαγραφές του οργανισµού EFTTA (Ευρωπαϊκός Εµπορικός Οργανισµός Εξοπλισµού Αλιείας), χρησιµοποιώντας τον ειδικό µηχανισµό ελέγχου αντοχής Mecmesin, ο οποίος έχει απόκλιση µόνο +/-0,1%. Τα αποτελέσµατα ήταν θεαµατικά και απέδειξαν πως τα προϊόντα της Lynx διατηρούν το 100% στην ονοµαστική αντοχή της πετονιάς καθώς και το 100% στη συνέπεια παραγωγής των προϊόντων της, ώστε να µην υπάρχει η παραµικρή απόκλιση εµφάνισης ελαττωµάτων.

Η τεχνολογία «Precision Compression Technology» διαθέτει πατέντα µε νούµερο GB 0922232.4 και προστατεύεται από τον οργανισµό  Global Patent Corporation Treaty.

MARINA STORES τηλ.: 210 4178.079, www.marinastores.gr
Comodo SSL