Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πλευστικά βοηθήµατα από την Eval

Πλευστικά βοηθήµατα από την Eval

Τα πλευστικά βοηθήµατα χρησιµοποιούνται κυρίως για θαλάσσια σπορ και είναι διαθέσιµα σε διάφορα σχέδια και χρώµατα για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Είναι κατασκευασµένα και εγκεκριµένα σύµφωνα µε το Ευρωπαϊκό πρότυπο 12402-5.
Το πλευστικό βοήθηµα “ΡΟ∆ΟΣ” 50N, διαθέτει 3 ιµάντες και διατίθεται σε κόκκινο χρώµα µε στάµπα στην πλάτη. Ο σχεδιασµός του είναι ιδανικός για τα θαλάσσια σπόρ καθώς προσφέρει στον χρήση άνεση και σταθερή εφαρµογή. Ενδείκνυται για θαλάσσιο σκι, jet ski και rafting. Είναι κατασκευασµένο από πολύ ανθεκτικό ύφασµα Polyester και διαθέτει 3 ιµάντες για περισσότερη ασφάλεια.
Το πλευστικό βοήθηµα “ΚΕΡΚΥΡΑ” 50N, διαθέτει 2 ιµάντες και διατίθεται σε πράσινο-µαύρο χρώµα µε στάµπα στην πλάτη. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους ιστιοπλοΐα και άλλα θαλάσσια σπόρ. ∆ιαθέτει κοµψό σχεδιασµό και είναι κατασκευασµένο από ανθεκτικό Νάυλον ύφασµα. Οι 2 ιµάντες προσφέρουν στον χρήστη άνεση, σταθερή εφαρµογή και εύκολη τοποθέτηση.
Το πλευστικό βοήθηµα “Υ∆ΡΑ” 50N, διαθέτει 2 ιµάντες και διατίθεται σε µαύρο χρώµα µε στάµπες. Αυτό το µοντέρνο πλευστικό βοήθηµα προσφέρει άνεση και σταθερή εφαρµογή. Ενδείκνυται για κάθε είδους ιστιοπλοοία καθώς και για windsurfi ng/canoe. Είναι κατασκευασµένο από ανθεκτικό Νάυλον ύφασµα.
Το πλευστικό βοήθηµα “ΠΑΡΟΣ” 50N, διαθέτει 4 ιµάντες και διατίθεται σε χρώµα µπλε-κίτρινο. Έχει άψογη εφαρµογή χάρη στους 4 ρυθµιζόµενους ιµάντες και τις εύχρηστες αγκράφες. Ο σχεδιασµός του είναι ιδανικός για θαλάσσιο σκι και jet ski καθώς οι 4 ιµάντες προσδίδουν βέλτιστη εφαρµογή και µέγιστη ασφάλεια. Είναι κατασκευασµένο από ανθεκτικό Νάυλον ύφασµα.

Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ τηλ.: 210 5590.872 www.eval.gr
Comodo SSL