Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγκίστρια υψηλής ποιότητας DX POINT HOOKS

Αγκίστρια υψηλής ποιότητας DX POINT HOOKS

Αυτό το «σούπερ αγκίστρι» υψηλής ποιότητας το οποίο κατασκευάζεται στα ιαπωνικά εργοστάσια, έχει µερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει ανάµεσα στα υπόλοιπα. Ανάλαφρο και πάρα πολύ µυτερό, προσφέρει όµορφες παρουσιάσεις που δεν παραξενεύουν τα ψάρια και διαπερνά εύκολα τα σκληρά σηµεία της στοµατικής κοιλότητας των θηραµάτων. Είναι κατασκευασµένο από ειδικό κράµα µετάλλων, για αποφυγή ανοίγµατος.
Το Black Magic Tackle DX Point χρησιµοποιεί την τελευταία τεχνολογία, παράγοντας υψηλή ποιότητα και συνεισφέροντας τα µέγιστα στην ασφαλή αντιµετώπιση του ψαριού, σε βαθµό που οι ψαράδες δε θα µπορούσαν καν να ονειρευτούν!
Είναι γνωστό ότι ως ψαράδες δεν είµαστε ποτέ ευχαριστηµένοι µε τα αποτελέσµατά µας και θέλουµε να πιάνουµε όλο και µεγαλύτερα ψάρια.
Τι λέγατε λοιπόν αν σας βεβαιώναµε ότι υπάρχει ένα αυστηρά ελεγµένο αγκίστρι, που µπορεί να σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, πετυχαίνοντας όλο και πιο εντυπωσιακές συλλήψεις; Φυσικά και θα σας ενδιέφερε… ∆οκιµάστε τα DX Point Hooks και θα καταλάβετε αµέσως τη διαφορά!

4FISHINGTACKLE 211 1825 294 info@4fishing.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL