Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Aναβάθµιση των Πιλότων Evolution από τη Raymarine

Aναβάθµιση των Πιλότων Evolution από τη Raymarine

Aναβάθµιση των Πιλότων Evolution από τη Raymarine

Το Evolution™ Release 4 (R4), σχεδιασµένο για ταχύπλοα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, ανεβάζει το επίπεδο λειτουργίας steer to wind/ waypoint µε εξαιρετική ακρίβεια και ανταπόκριση. Bελτιώνει την αυτόµατη πλοήγηση, καθιστώντας την ευκολότερη και πιο αποτελεσµατική.

Σε κάθε πιλότο Evolution υπάρχει ένας 9-axis EV sensor core, ο οποίος «αισθάνεται» τις κινήσεις του σκάφους και στις τρεις διαστάσεις. Προσαρµόζεται στις συνθήκες της θάλασσας και καθιστά την εγκατάσταση του συστήµατος ευκολότερη, αποφεύγοντας πολύπλοκες ρυθµίσεις.

Με την αναβάθµιση Evolution R4, ο EV core sensor παίρνει τις µετρήσεις ταχύτητας/γωνίας ανέµου, και µε πατενταρισµένους αλγόριθµους βελτιώνει την ακρίβεια της λειτουργίας steer to wind. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα µια άψογη πλοήγηση, ακόµα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Επιπρόσθετα το R4 µε την τεχνολογία Evolution TrackIQ™, τελειοποιεί και τη λειτουργία steer to GPS.

Με τη βοήθεια των πολυχρηστικών οθονών της Raymarine, ο EV διαθέτει αλγόριθµους που υπολογίζουν τις θαλάσσιες συνθήκες. Παράλληλα και την κίνηση του σκάφους, δίνοντας στο σύστηµα τη δυνατότητα µιας οµαλής και ακριβέστερης πλοήγησης.

RAYMARINE www.raymarine.eu
Comodo SSL