Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ANORAK Levante®: Ειδικά σχεδιασμένα για το Ψάρεμα

ANORAK Levante®: Ειδικά σχεδιασμένα για το Ψάρεμα

ANORAK Levante®: Ειδικά σχεδιασμένα για το Ψάρεμα

Όνομα συνδεδεμένο με το ανθεκτικό αδιάβροχο εδώ και δεκαετίες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. H ANORAK, η 100% ελληνική μονάδα κατασκευής ρουχισμού προστασίας, προσφέρει πλέον αδιάβροχα ειδικά σχεδιασμένα για τη θάλασσα. Η σειρά Levante® έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ANORAK ειδικά για το ψάρεμα, ώστε να:
• προστατεύει αποτελεσματικά από το νερό και τον αέρα
• αντέχει σε σκληρές συνθήκες χρήσης
• καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα στο πλυντήριο στους 40ºC

Η χρήση ελαστικού υφάσματος προσφέρει αυξημένη αντοχή και άνεση, αφού το αδιάβροχο δεν «κοκκαλώνει» στο κρύο μέχρι τους -20ºC. Η ειδικά σχεδιασμένη πατιλέτα που καλύπτει το μπροστινό φερμουάρ έχει κρυφά κουμπιά. Ετσι εμποδίζεται το μπλέξιμο της πετονιάς ή του διχτυού. Απολαμβάνουμε έτσι ασφάλεια κατά το ψάρεμα μας. Ο σχεδιασμός του σακακιού σε σχήμα «Τ» παρέχει τη δυνατότητα όλων των κινήσεων, χωρίς να «τραβάει» η πλάτη. Επιπλέον δεν σηκώνεται το αδιάβροχο, αφήνοντάς μας εκτεθειμένους στις διαθέσεις του καιρού. Ενώ το άνετο, με λάστιχο στη μέση παντελόνι μπορεί να φορεθεί εξίσου γρήγορα, ακόμα και με τα παπούτσια. Τέλος, οι θερμοκολλημένες ραφές δεν ανοίγουν με τη χρήση ή το πλύσιμο, κρατώντας μας στεγνούς ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση.

Σταθερό πλεονέκτημα της ολοκληρωμένης μονάδας παραγωγής, η δυνατότητα εξατομικευμένης «στα μέτρα σας» παραγγελίας. Κάθε αδιάβροχο συνοδεύεται από διετή εγγύηση κατασκευής και υλικών, ενώ παράλληλα το Τμήμα Επιδιόρθωσης προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο Anorak σας. Στο www.anorak.gr έχετε τώρα τη δυνατότητα να μελετήσετε τα χαρακτηριστικά του κάθε αδιάβροχου και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει ανάλογα με τη δραστηριότητά σας : ελαφριάς χρήσης για ερασιτεχνικό ψάρεμα, βαριάς επαγγελματικής χρήσης για αλιεία, χρήση σε ταχύπλοο κτλ.

ANORAK 210 2029 338 www.anorak.gr
Comodo SSL