Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ANORAK Tuna®: Ειδικά σχεδιασμένα για την επαγγελματική αλιεία

ANORAK Tuna®: Ειδικά σχεδιασμένα για την επαγγελματική αλιεία

ANORAK Tuna®: Ειδικά σχεδιασμένα για την επαγγελματική αλιεία

Όνομα συνδεδεμένο με το ανθεκτικό αδιάβροχο εδώ και δεκαετίες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. H ANORAK, η 100% ελληνική μονάδα κατασκευής ρουχισμού προστασίας, προσφέρει πλέον αδιάβροχα ειδικά σχεδιασμένα για τη θάλασσα. Ειδικά για την επαγγελματική αλιεία, η σειρά Tuna® έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ANORAK για να:
• αντέχει στο λίπος των ψαριών
• προστατεύει αποτελεσματικά από το νερό και τον αέρα
• αντέχει σε σκληρές συνθήκες χρήσης
• καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα στο πλυντήριο στους 40ºC

Κατασκευασμένα από πλεκτό ύφασμα επικαλυμμένο με ελαστομερές pvc, με ειδική επεξεργασία ώστε να μην «καίγονται» από το λίπος των ψαριών. H ελαστικότητα του υφάσματος, με δυνατότητα επιμήκυνσης ως και 50%, προσφέρει αυξημένη αντοχή και άνεση. Tο αδιάβροχο δεν «κοκκαλώνει» στο κρύο (μέχρι τους -20ºC). Η ειδικά σχεδιασμένη πατιλέτα που καλύπτει το μπροστινό φερμουάρ, έχει κρυφά κουμπιά ώστε να μη μπλέκονται οι πετονιές ή/και τα δίχτυα, παρέχοντας ασφάλεια κατά το ψάρεμα. Ο σχεδιασμός του σακακιού σε σχήμα «Τ» παρέχει τη δυνατότητα όλων των κινήσεων, χωρίς να «τραβάει» η πλάτη ή να σηκώνεται το αδιάβροχο αφήνοντάς μας εκτεθειμένους στις διαθέσεις του καιρού, ενώ το άνετο παντελόνι με επιστήθιο και τιράντες μπορεί να φορεθεί εξίσου γρήγορα, ακόμα και με τα παπούτσια. Τέλος, οι θερμοκολλημένες ραφές δεν ανοίγουν με τη χρήση ή το πλύσιμο, κρατώντας μας στεγνούς ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση.

Σταθερό πλεονέκτημα της ολοκληρωμένης μονάδας παραγωγής, η δυνατότητα εξατομικευμένης παραγγελίας «στα μέτρα σας». Κάθε αδιάβροχο συνοδεύεται από διετή εγγύηση κατασκευής και υλικών, ενώ παράλληλα το Τμήμα Επιδιόρθωσης προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο Anorak σας. Στο www.anorak.gr έχετε τώρα τη δυνατότητα να μελετήσετε τα χαρακτηριστικά του κάθε αδιάβροχου και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει ανάλογα με τη δραστηριότητά σας: ελαφριάς χρήσης για ερασιτεχνικό ψάρεμα (Levante), χρήση σε ταχύπλοο (Marco), βαριάς επαγγελματικής χρήσης για αλιεία κτλ.

 

ANORAK 210 20 29 338 www.anorak.gr
Comodo SSL