Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ClearCruise™ Augmented Reality [AR] από τη Raymarine

ClearCruise™ Augmented Reality [AR] από τη Raymarine

Η τεχνολογία ClearCruise™ AR σε συνδυασµό µε τις οθόνες Axiom® της Raymarine, έρχεται να βελτιώσει την αντίληψη του χρήστη όσον αφορά στο άµεσο περιβάλλον. Έτσι λοιπόν µπορεί να παρθεί η σωστή απόφαση κατά την πλοήγηση, αφού τα γύρω εµπόδια αναγνωρίζονται και απεικονίζονται µε επικάλυψη πάνω σε µια δυναµική οθόνη βίντεο, όπως στόχοι AIS, βοηθήµατα ναυσιπλοΐας κλπ.
Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης έχει πλήρη εικόνα των παραπλεόντων σκαφών που φέρουν ποµποδέκτη AIS, χρωµατίζοντάς τα ανάλογα µε την κατάστασή τους και απεικονίζοντας χρήσιµες πληροφορίες, όπως την ταχύτητα, την πορεία κλπ. Επίσης εµφανίζονται chart objects και waypoints σε virtual εικόνα πάνω στην οθόνη βίντεο, διακρίνοντας έτσι σηµαδούρες και άλλα αντικείµενα και προσφέροντας ασφαλέστερη πλοήγηση.
Με το AR200 Video Stabilization Module έχουµε ακριβή απεικόνιση των AR data ενώ ταξιδεύουµε. Το AR200 Video Stabilization sensor συνεργάζεται µε τις CAM210 & CAM220 IP κάµερες της Raymarine και φυσικά µε τις πολυχρηστικές οθόνες Axiom.

RAYMARINE www.raymarine.eu
Comodo SSL