Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εφαρμογή Garmin® ActiveCaptain: Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασύνδεσης στο σκάφος

Εφαρμογή Garmin® ActiveCaptain: Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασύνδεσης στο σκάφος

Εφαρμογή Garmin® ActiveCaptain: Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασύνδεσης στο σκάφος

Το ActiveCaptainTM είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τη θάλασσα, που προσφέρει στο χρήστη δυνατότητες εύκολης διαχείρισης των δεδομένων του. Επιπλέον πρόσβαση στους χάρτες του, αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού, προγραμματισμό ταξιδιών στο σκάφος ή στο σπίτι, υπηρεσίες διασύνδεσης, και όλα αυτά σε μία απλή και ταυτόχρονα πανίσχυρη εφαρμογή. Είτε ταξιδεύετε, είτε προγραμματίζετε το επόμενο ταξίδι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ActiveCaptain για να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας από οπουδήποτε, αφού περιλαμβάνει:

 

• OneChart: Αποκτήστε πρόσβαση και ενημερώστε τους χάρτες σας από το smartphone ή το tablet, οποιαδήποτε στιγμή.
• Έξυπνες ειδοποιήσεις: Μείνετε σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο με μηνύματα, κλήσεις και ακόμα περισσότερα να εμφανίζονται στην οθόνη του πλότερ, ενώ το τηλέφωνο είναι αποθηκευμένο, ασφαλές και στεγνό.
• Κοινότητα ActiveCaptain: Δείτε τι λένε οι υπόλοιποι χρήστες σχετικά με μαρίνες, κινδύνους και σημεία ενδιαφέροντος για την περιοχή που βρίσκεστε.
• Προγραμματισμός: Δημιουργήστε, αποθηκεύστε και μεταφέρετε πορείες και σημεία μεταξύ της εφαρμογής και του πλότερ αυτόματα(1) .
• Κοινότητα Mobile Quickdraw: Μεταφέρετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα χαρτών και περιεχομένου της κοινότητας QuickdrawTM Contours.
• Συγχρονισμός δεδομένων χρήστη: Συγχρονίζει αυτόματα πορείες και σημεία που έχετε αποθηκεύσει μεταξύ του πλότερ και της εφαρμογής.
• Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού: Αφού συνδέσετε την εφαρμογή με το πλότερ, οι λεπτομέρειες των ενημερώσεων λογισμικού γίνονται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται μεταφορά δεδομένων από υπολογιστή με κάρτα SD.
• Προβολή και έλεγχος: Δείτε και χειριστείτε το πλότερ από το smartphone ή το tablet, από οπουδήποτε στο σκάφος σας.

Η εφαρμογή ActiveCaptain είναι δωρεάν και διαθέσιμη App Store και στο Google Play. Είναι συμβατή με μία σειρά πλότερ Garmin όπως τα νέα ECHOMAPTM Plus 6cv, 7cv, 7sv και 9sv, τα νέα STRIKERTM Plus 7cv, 7sv και 9sv, καθώς και τα μοντέλα GPSMAP® 7×2/9×2, 10×2/12×2(touch), 7400/7600, και 8400/8600. Η Garmin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα(2) και τιμήθηκε με τον τίτλο «Κατασκευαστής της Χρονιάς» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη NMEA, μία τιμή που αποδίδεται στην πιο αναγνωρισμένη εταιρία ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα για την υποστήριξη που προσφέρει. Η γκάμα προϊόντων της Garmin περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εξελιγμένα πλότερ της κατηγορίας, σόναρ, υψηλής ευκρίνειας ραντάρ, αυτόματους πιλότους, εξελιγμένη χαρτογράφηση, όργανα για την ιστιοπλοΐα και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ευκολία στο χειρισμό.

(1) Η αυτόματη μεταφορά ισχύει μόνο για τα πλότερ GPSMAP
(2) Σύμφωνα με δεδομένα πωλήσεων του 2016

 

 

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
Comodo SSL