Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εκτινασσόµενο κοντάρι ∆ΙΑΣ από την TIXI

Εκτινασσόµενο κοντάρι ∆ΙΑΣ από την TIXI

Εκτινασσόµενο κοντάρι ∆ΙΑΣ από την TIXI

Καµάκι µε λάστιχα. Κάτι που ναι µεν δεν είναι καινούριο, όµως για τους περισσότερους από εµάς είναι άγνωστο. Βλέπετε όλοι έχουµε συνδυάσει τα ψάρια και τα χταπόδια µε το ψαροτούφεκο και δεν έχουµε σκεφτεί ότι υπάρχει και άλλη µέθοδος για να πιαστούν.

Το εκτινασσόµενο κοντάρι ∆ΙΑΣ είναι µια ολοκαίνουρια σειρά της Ελληνικής εταιρίας ΤΙΧΙ. Χρησιμοποείται για τη σχετικά άγνωστη στο ελληνικό κοινό αυτήν τεχνική. Παρά την ευρεία απήχηση που γνωρίζει ανά τον κόσµο. Πρόκειται για ένα κοντάρι στεγανό, µε λάστιχο στο ένα µέρος και σπείρωµα για βίδωµα τρίαινας ή δελφινιέρας στο άλλο. Με το οποίο µπορούµε να στοχεύσουµε σε ψάρια, χταπόδια, σουπιές. Το µεγάλο του πλεονέκτηµα είναι η προσιτή τιµή του και η δυνατότητα να χρησιµοποιείται τόσο σαν ψαροτούφεκο, όσο και σαν καµάκι.

Ο τρόπος χρήσης απλός. Βάζοντας το λάστιχο ανάµεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα, τραβάµε το κοντάρι προς τα πίσω και το κρατάµε σφιχτά µέσα στη χούφτα µας. Όταν δούµε το «στόχο» µας ανοίγουµε απότοµα τη χούφτα µας και το κοντάρι εκτοξεύεται µε εκπληκτική ένταση και ευθυβολία.

Όσοι ασχολείστε µε το κολύµπι και θέλετε να το συνδυάσετε και µε το «µεζέ», αλλά και όλοι όσοι θέλετε να µυηθείτε στο υποβρύχιο κυνήγι, είναι µια ευκαιρία να το δοκιµάσετε.

Το κοντάρι ∆ΙΑΣ  διατίθεται σε µήκη 100, 125 και 150 cm, µε τις αντίστοιχες ονοµασίες DIAS 100-DIAS 125-DIAS 150.

ΤΙΧΙ 2310 523762 www.tixi.gr
Comodo SSL