Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Escape Commando 360

Escape Commando 360

Escape Commando 360

Το μοντέλο Escape Commando 360 είναι πραγματικά ένα σκάφος γεμάτο καινοτομίες στην κατηγορία των συμβατικών φουσκωτών σκαφών. Είναι κατασκευασμένο για χρήστες διψασμένους για δράση και extreme καταστάσεις. Για πρώτη φορά παγκοσμίως κατασκευάστηκε και βγήκε σε παραγωγή για το ευρύ κοινό συμβατικό φουσκωτό με 3 καρίνες. Ένα φουσκωτό με προδιαγραφές πραγματικά για πολεμική χρήση. Ναυτικό camping, ψαροντούφεκο, απόβαση στα πλέον δυσπρόσιτα μέρη, οικογενειακές βόλτες και οποιαδήποτε θαλασσινή δραστηριότητα. Ολα είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν με το Commando. Είναι απλά σχεδιασμένο να εκτελέσει οποιαδήποτε αποστολή και να σας επιστρέψει με ασφάλεια στη βάση σας.

Οι τρεις διαφορετικές φουσκωτές καρίνες προσφέρουν αξεπέραστη ασφάλεια. Αν μία ή ακόμα και δύο τρυπήσουν, το σκάφος είναι ακόμα αξιόπλοο να σας επιστρέψει στην βάση σας, όσο μακριά και αν είστε. Με τις τρεις καρίνες αντέχει περισσότερα φορτία και πλανάρει πιο εύκολα, ενώ στην ανάγκη απότομου χειρισμού και ελιγμών είναι απίστευτα ασφαλές για τους επιβαίνοντες. Εξοπλισμένο με μεγάλο αριθμό χειρολαβών, σχοινιών και d rings θα φιλοξενήσει επιβαίνοντες και εξοπλισμό με ασφάλεια. Ο καθρέπτης του σκάφους είναι κατασκευασμένος να αντέχει φορτία πλέον των συνηθισμένων.

Ως επιλογή υπάρχει και η δυνατότητα ενίσχυσης όλου του κάτω μέρους με ανθεκτικό υλικό, το οποίο το κάνει άτρωτο από βράχια, αχινούς, επιπλέοντα ξύλα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τραυματίσει το σκάφος κατά την σκληρή του χρήση.

 

210 5228 716 www.escape24.gr
Comodo SSL