Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Κορυφαία Ποιότητα Ήχου με προϊόντα AQUATIC AV!

EVAL: Κορυφαία Ποιότητα Ήχου με προϊόντα AQUATIC AV!

EVAL: Κορυφαία Ποιότητα Ήχου με προϊόντα AQUATIC AV!

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού/σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ακόμα μία κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων για τη θάλασσα. Η Aquatic AV, αμερικανική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή αδιάβροχων προϊόντων ήχου, εμπιστεύθηκε την EVAL για την πώληση της πλήρους γκάμας των προϊόντων της στην Ελλάδα!

 

Αναλυτικότερα, είναι διαθέσιμα για εσάς:

Τα αδιάβροχα MARINE STEREO – BLUETOOTH σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπαράγετε ασύρματα μουσική υψηλής ποιότητας με Bluetooth μέσω ενός smartphone ή συσκευής MP3. Οι ενσύρματες συνδέσεις μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν με στερεοφωνικές υποδοχές Jack 3.5mm ή RCA και επιτρέπουν τη σύνδεση μέχρι και με 8 ηχεία.

Το ενσύρματο MARINE ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ  δύο κατευθύνσεων υψηλής ποιότητας, που είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στις σκληρές συνθήκες χρήσης στη θάλασσα και το σκάφος, και επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία με το marine στερεοφωνικό, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το σύστημά σας από απόσταση ενώ βλέπετε πληροφορίες στη φωτιζόμενη LCD οθόνη.

 

Τα αδιάβροχα MARINE SUBWOOFER 10” και MARINE SPEAKER 6.5”, είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες που σχετίζονται με τη χρήση στη θάλασσα και το σκάφος, ενώ το BLUETOOTH STEREO SUBWOOFER SYSTEM σας επιτρέπει να συνδέσετε τα κανονικά ηχεία κατευθείαν στο subwoofer και το smartphone ή τη συσκευή MP3 ασύρματα μέσω Bluetooth.  Η τεχνολογία Halo Aerial της Aquatic AV βελτιώνει επίσης το τυπικό ασύρματο σήμα και την εμβέλεια του Bluetooth, για ισχυρότερο σήμα και αυξημένο εύρος.

Το BlueCube+ STEREO είναι ένα βελτιωμένο στερεοφωνικό σύστημα, σχεδιασμένο να εγκαθίσταται σε κρυφό σημείο και να αναπαράγει μουσική ασύρματα με Bluetooth μέσω ενός smartphone, μίας συσκευής MP3 ή μέσω σύνδεσης USB. Σας δίνει δυνατότητα να ελέγξετε τη μουσική σας απευθείας από τη συσκευή μέσω Bluetooth ή με το φορητό τηλεχειριστήριο. Υποστηρίζει Bluetooth, USB, iPhone, iPod, MP3, AUX και AM/FM ραδιόφωνο.

 

Τον αδιάβροχο ΕΝΙΣΧΥΤΗ 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ, με εφαρμογή Shockwave Technology (απορρόφηση κραδασμών) που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα ήχου, χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και πρωτοφανή αξιοπιστία σε έναν marine ενισχυτή 4/3/2 καναλιών.

 

Η AQUATIC AV

Η Aquatic AV αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κορυφαίος κατασκευαστής θαλάσσιου ακουστικού εξοπλισμού, παράγοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ανθεκτικά και αδιάβροχα.

 

210 559 0872-6 www.eval.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL