Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Νέα αποκλειστική συνεργασία µε τη Fell Marine

EVAL: Νέα αποκλειστική συνεργασία µε τη Fell Marine

EVAL: Νέα αποκλειστική συνεργασία µε τη Fell Marine

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισµού και αξεσουάρ σκαφών EVAL παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ακόµα µία κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων για τη θάλασσα. Η Fell Marine, Νορβηγική εταιρεία  κατασκευής θαλάσσιων ηλεκτρονικών συστηµάτων, εµπιστεύθηκε την EVAL για την πώληση των προϊόντων της MOB+ Wireless Cut-Off στην Ελλάδα.

Με τη χρήση του MOB+ Wireless Cut-Off η ελευθερία επάνω στο σκάφος είναι πλέον εφικτή, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να βιώσετε ένα ταξίδι µε ασφάλεια. Παράλληλα, σας παρέχει όλες τις προϋποθέσεις να απολαύσετε το ψάρεµα, τα κύµατα και όποια άλλη θαλάσσια δραστηριότητα, µε απόλυτη ασφάλεια και άνεση, χωρίς την παρεµβολή κάποιου καλωδίου.

Τα νέα ”quick stop” προϊόντα αποτελούνται από ένα ασύρµατο κιτ διάσωσης, περικάρπιο ή περιλαίµιο διάσωσης, τα οποία µπορείτε να επιλέξετε ανάλογα µε τις ανάγκες και τις προτιµήσεις σας. Με µικρό βάρος και µεγάλη διάρκεια, εξασφαλίζεται ξέγνοιαστες αποδράσεις. Ζητήστε να µάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της FELL Marine στο 210 5590872 ή στο sales@eval.gr.

Η FELL MARINE
Η FELL Marine είναι Νορβηγική εταιρεία προγραµµατισµού και κατασκευής ηλεκτρονικών συστηµάτων για τη θάλασσα. Ειδικεύεται στην ασύρµατη τεχνολογία ασφάλειας, διαθέτοντας τεχνολογία αιχµής και µεγάλη εµπειρία στην ανάπτυξη προϊόντων. Η FELL Marine κατευθύνεται από την καινοτοµία, δηµιουργώντας προϊόντα τα οποία αλλάζουν τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

EVAL 210 5590872 - 6 www.eval.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL