Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Σειρά προϊόντων καθαρισμού & αφαλάτωσης σκάφους

EVAL: Σειρά προϊόντων καθαρισμού & αφαλάτωσης σκάφους

EVAL: Σειρά προϊόντων καθαρισμού & αφαλάτωσης σκάφους

Το τέλος του καλοκαιριού για πολλούς σημαίνει και διάλειμμα από τη χρήση του σκάφους τους. Για να έχουμε όμως έτοιμο σκάφος προς χρήση την άνοιξη και το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να έχουμε προχωρήσει από τώρα στο σωστό καθαρισμό και τη συντήρησή του, προκειμένου να προλάβουμε πιθανές αλλοιώσεις.
Η EVAL, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού και αφαλάτωσης τους σκάφους, της μηχανής, αλλά και διαφόρων άλλων επιφανειών, για καλύτερο και άμεσο αποτέλεσμα.
Το σετ περιλαμβάνει το σύστημα αφαλάτωσης μηχανών θαλάσσης και διαφόρων επιφανειών, σετ μπεκ – βούρτσας καθαρισμού και καθαριστικό αλάτων & σκουριάς.

 

Σύστημα αφαλάτωσης μηχανών θαλάσσης & διαφόρων επιφανειών (κωδικός EVAL: 02192)
Συνδέεται με την παροχή νερού και τη βεντούζα ξεπλύματος. Διαθέτει διακόπτη εναλλαγής της παροχής αφαλατικού υγρού ή νερού, για ρύθμιση της αφαλάτωσης ή του ξεπλύματος της μηχανής.
Συνδυάζεται με το αφαλατικό υγρό DEXOTONE (κωδ. 03100) για καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, συνδέοντάς το με το σετ καθαρισμού (κωδ. 04317) μπορούμε να αφαλατώσουμε ή να πλύνουμε μεγάλες επιφάνειες, όπως σκάφος (πολυεστερικό, φουσκωτό), τρέιλερ, καπάκια μηχανών, τέντες και άλλα, χρησιμοποιώντας πάντα τον ρυθμιστή παροχής καθαριστικού/αφαλατικού υγρού ή νερού για το τελικό ξέπλυμα.

 

Σετ καθαρισμού & αφαλάτωσης σκάφους (κωδικός EVAL: 04317)
Με ανταλλακτικά μπεκ φαρδιάς και κάθετης δέσμης, και βουρτσάκι.

 

DEXOTONE – ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣ-ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ (κωδικός EVAL: 03100)
Διαλύει και απομακρύνει τα άλατα και τη σκουριά, αφήνοντας μια αδιάβροχη προστατευτική επικάλυψη στην επιφάνεια που έχει εφαρμοστεί. Γυαλίζει και προστατεύει επιφάνειες από ανοξείδωτο και fiberglass. Iδανικό για το καθάρισμα ξύλου τικ. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των ψυκτικών συστημάτων των μηχανών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επάνω σε χρώματα, στόκο, ανοξείδωτο, μπρούτζο, αλουμίνιο, καουτσούκ και τσιμούχες.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα καθαρισμού, αφαλάτωσης και γυαλίσματος στα καταστήματα της EVAL ή επισκεφθείτε το www.eval.gr

EVAL 210 5590872-6 www.eval.gr
Comodo SSL