Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

EVAL: Συντήρηση και προετοιμασία σκάφους με MORAVIA

EVAL: Συντήρηση και προετοιμασία σκάφους με MORAVIA

EVAL: Συντήρηση και προετοιμασία σκάφους με MORAVIA

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της άνοιξης, αλλά η σωστή προετοιμασία των πρώτων υλών για τη συντήρηση του σκάφους είναι σημαντικό να ξεκινήσει έγκαιρα. Βασική εργασία για τη συντήρηση και την προετοιμασία του σκάφους μας για τα θαλασσινά ταξίδια, είναι το μουράβιασμά του. Η EVAL διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα μια πλούσια γκάμα υφαλοχρωμάτων της εταιρείας MORAVIA, για όλους τους τύπους σκαφών, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία.

ΜΟΥΡΑΒΙΑ

Αυτοκαθαριζόμενη υψηλών ταχυτήτων για πολυεστερικά σκάφη

Μοναδικό, αυτοκαθαριζόµενο υφαλόχρωµα υψηλής ταχύτητας (28-30 knots), µε βάση το βινύλιο. Παρέχει υψηλές παρασιτοκτόνες αποδόσεις και διαθέτει αυτοκαθαριζόµενες ιδιότητες. ∆εν περιέχει οργανοκασσιτερικές ενώσεις. Προλαµβάνει αποτελεσµατικά την ανάπτυξη ρυπαντικών οργανισµών στα εξωτερικά ύφαλα του σκάφους. Κατάλληλο για εφαρµογή σε επιφάνειες πολυεστερικές, ξύλου, µετάλλου και αλουµινίου.

 

ΜΟΥΡΑΒΙΑ

Αυτοκαθαριζόμενη για πολυεστερικά σκάφη

Μοναδικό αυτοκαθαριζόµενο (αυτολειαινόµενο) υφαλόχρωµα, για ταχύτητες έως 24 knots. Μπορεί να εφαρµοστεί άµεσα στην υπάρχουσα αυτογυάλιστη βαφή, µετά το πλύσιµο µε καθαρό νερό. Παρέχει υψηλές παρασιτοκτόνες αποδόσεις και διαθέτει αυτοκαθαριζόµενες ιδιότητες. ∆εν περιέχει οργανοκασσιτερικές ενώσεις. Προλαµβάνει αποτελεσµατικά την ανάπτυξη ρυπαντικών οργανισµών στα εξωτερικά ύφαλα του σκάφους. Κατάλληλο για εφαρµογή σε επιφάνειες πολυεστερικές, ξύλου, µετάλλου και αλουµινίου.

Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ 210 5590872-6 www.eval.gr
Comodo SSL