Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Fishing Kayak Ηaswing, το πολυμορφικό καγιάκ για ψάρεμα

Fishing Kayak Ηaswing, το πολυμορφικό καγιάκ για ψάρεμα

Η εταιρία Haswing, γνωστή για την µεγάλη γκάµα ηλεκτρικών κινητήρων, παρουσιάζει ένα νέο προϊόν : ένα «πολυµορφικό» kayak µε ηλεκτροκίνηση, σχεδιασµένο για ψάρεµα. Πρόκειται για το Kayak Fishing II, στο οποίο τοποθετείται ηλεκτροκινητήρας Haswing Osapian 40 lbs, ενώ υπάρχει και υποδοχή για σύστηµα πεταλιών. Σύµφωνα µε την Escape 24, αυτό το πετάλι θα είναι διαθέσιµο µετά το φθινόπωρο.

Το πίσω µέρος του αποτελείται από δύο µεγάλους πλωτήρες που ανοίγουν αριστερά–δεξιά, προσφέροντας περίσσια σταθερότητα. Με αυτό τον τρόπο, το φαρδύ κατάστρωµα γίνεται ακόµα πιο ασφαλές. Μάλιστα η εταιρία τοποθετεί στο σκάφος και ένα ρολ µπαρ, προσφέροντας στήριγµα σε όσους θέλουν να ψαρεύουν όρθιοι, µια εφαρµογή σχεδιασµένη για εξορµήσεις σε λίµνες. Για ψάρεµα όµως στη θάλασσα καλύτερα να το αφαιρέσουµε, αφού ένα απόνερο µπορεί να κλυδωνίσει επικίνδυνα ακόµα και µια βάρκα 4,5+ µέτρων. Μπροστά υπάρχει ένα µεγάλο στεγανό αµπάρι για τα παρελκόµενά µας, ενώ άλλα δύο βρίσκονται στους πλωτήρες.

Για τον ηλεκτροκινητήρα, υπάρχουν δύο θέσεις τοποθέτησης, µε έτοιµες πρίζες στεγανού τύπου. Για την πιο οµαλή πλεύση, το σκάφος σχηµατίζει ένα καρινάκι στα ύφαλα. To µήκος του είναι στα 3,4 µέτρα, το πλάτος του 87 εκατοστά και διαθέτει έτοιµες βάσεις για να τοποθετήσουµε καλαµοθήκες και ότι άλλο πρόσθετο εξοπλισµό θέλουµε.

Η τελική του τιµή µαζί µε τον ηλεκτροκινητήρα είναι 1.150 ευρώ, ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε σχέση µε αυτά που προσφέρει.

ESCAPE 24 τηλ.: 210 5228.716, www.escape24.gr
Comodo SSL