Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Force Kraken: Η νέα σειρά ηλεκτρικών αγκυρών/trolling της Garmin για μεγαλύτερο εύρος σκαφών

Force Kraken: Η νέα σειρά ηλεκτρικών αγκυρών/trolling της Garmin για μεγαλύτερο εύρος σκαφών

Force Kraken της Garmin: Η πιο ισχυρή μηχανή trolling στον κόσμο είναι πλέον διαθέσιμη με περιστρεφόμενη βάση

Η Garmin, ο πιο καινοτόμος και αναγνωρίσιμος κατασκευαστής ναυτικών ηλεκτρονικών στον κόσμο, ανακοίνωσε την Force® Kraken, την πιο ισχυρή μηχανή trolling στον κόσμο(1) στην αγορά του ερασιτεχνικού ψαρέματος. Εξοπλισμένη με την μεγάλης ακρίβειας τεχνολογία κλειδώματος άγκυρας της Garmin, η Kraken είναι σχεδιασμένη με μεγαλύτερα μήκη άξονα και περιστρεφόμενη βάση για εύκολη τοποθέτηση σε σκάφη όπου ο χώρος της πλώρης είναι περιορισμένος όπως σκιφ, σκάφη με κεντρική κονσόλα και αλιευτικά.
(1) Σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 13342

Βιώστε εδώ τη δύναμη της μηχανής trolling Kraken
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βασιστήκαμε στην επιτυχία της μηχανής μας Force και φέραμε νέες επιλογές τοποθέτησης σε ακόμα περισσότερους ψαράδες τόσο στο αλμυρό όσο και στο γλυκό νερό. Από την δύναμη και την ανθεκτικότητα στην ολοκλήρωση και την καινοτομία, η Kraken έχει τα πάντα και ακόμη περισσότερα από αυτά που θέλουν οι ψαράδες από την trolling μηχανή τους», δήλωσε ο Dan Bartel αντιπρόεδρος καταναλωτικών πωλήσεων κόσμου.

Δύναμη που διαρκεί
Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες του Kraken χρησιμοποιεί μια υψηλής αποδοτικότητας προπέλα για να παράγει 100 pounds ώθησης σε σύστημα 36 volt ή 80 pounds στα 24 volt. Μπορεί να μετακινήσει τους ψαράδες από τον έναν ύφαλο στον άλλο ταχύτερα και δίνει την δυνατότητα να μειώσουν ταχύτητα με ευκολία όταν πρέπει να ψαρέψουν αργά. Επίσης, ανταπεξέρχεται καλύτερα στον αέρα και τα ρεύματα σε δύσκολες συνθήκες ανοιχτής θάλασσας. Παρά την τόση δύναμη το Kraken είναι εξαιρετικά αποδοτικό ώστε να μπορούν οι ψαράδες να ψαρεύουν όλη μέρα. Είναι επίσης εξαιρετικά αθόρυβο πάνω και κάτω από το νερό για να μην τρομάζουν τα ψάρια.

Απόλυτη ακρίβεια και εξελιγμένος έλεγχος σκάφους
Με τη χρήση του multiband δέκτη GPS και το ενσωματωμένο σύστημα AHRS για διατήρηση κατεύθυνσης, το Kraken φέρνει τη μέγιστη ακρίβεια θέσης του σκάφους από την Garmin για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σκάφος σταθερό σε ένα σημείο. Σε συνθήκες ηρεμίας το Kraken μπορεί να επιβραδύνει όταν βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός μέτρου από την επιλεγμένη τοποθεσία του χρήστη. Και σε δύσκολες συνθήκες, το Kraken μπορεί να εφαρμόσει πιο επιθετική ταχύτητα μηχανής για βελτιωμένη απόδοση σε μεγαλύτερα σκάφη.

Η ασύρματη ενσωμάτωση με τα πλότερ Garmin επιτρέπει στους ψαράδες να δημιουργούν πορείες, μοτίβα κίνησης και ίχνη για την μηχανή να τα ακολουθεί ενώ ψαρεύουν και το νέο φωτεινό βέλος στην κεφαλή της μηχανής επιτρέπει στους ψαράδες να επιβεβαιώνουν την κατεύθυνση του σκάφους με μια ματιά.

Οι ψαράδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το περιλαμβανόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο από οπουδήποτε στο σκάφος. Το τηλεχειριστήριο δίνει τον έλεγχο του Kraken με ακριβές εικονικό κλείδωμα άγκυρας, χρήση αυτόματου πιλότου, διατήρηση κατεύθυνσης και πορεία με σκόπευση με μετάβαση, και επιπλέει. Με ένα συμβατό Garmin smartwatch, όπως την βραβευμένη σειρά quatix® 7, μπορούν να συνδεθούν με το Kraken και να ελέγχουν την πορεία, το κλείδωμα της άγκυρας και άλλα από τον καρπό.

Κορυφαία ενσωμάτωση σόναρ
Επιλεγμένες εκδόσεις του Kraken περιλαμβάνουν ενσωματωμένο το όλα-σε-ένα αισθητήριο GT56UHD με Ultra HighDefinition σόναρ σάρωσης ClearVü και SideVü μαζί με το παραδοσιακό σόναρ CHIRP για εξαιρετική καθαρότητα εικόνας της δομής του βυθού και των ψαριών κάτω και στο πλάι του σκάφους. Επιπλέον, αισθητήρια Garmin μπορούν να προστεθούν και ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις του σόναρ, ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες του Kraken επιτρέπει καθαρές επιστροφές με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου από ηλεκτρικές και μηχανικές παρεμβολές.

Για πρώτη φορά στην βιομηχανία, οι ψαράδες μπορούν να τοποθετήσουν ένα σόναρ που κοιτάει μπροστά όπως το LiveScope™ σε μια περιστρεφόμενη μηχανή trolling, περνώντας με άνεση το καλώδιο του αισθητηρίου μέσα από τον άξονα του με το νέο σύστημα διαχείρισης καλωδίου LiveScope του Kraken. Με τον βραχίονα τοποθέτησης Kraken LiveScope (πωλείται ξεχωριστά), οποιοδήποτε αισθητήριο LiveScope μπορεί να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει και στις τρεις λειτουργείες (μπροστά, κάτω και προοπτική). Έτσι μπορείτε να κρατήσετε το καλώδιο του LiveScope ασφαλές από φθορές όταν μαζεύετε ή κατεβάζετε τη μηχανή, διατηρώντας τη μηχανή και το κατάστρωμα καθαρό και χωρίς παρεμβολές.

Ανθεκτικός και αξιόπιστος σχεδιασμός με βραβευμένη υποστήριξη
Καθοδηγούμενο από δεκαετίες εξειδίκευσης και καινοτομίας στην ναυτική βιομηχανία, το Kraken είναι κατασκευασμένο για το απαιτητικό ναυτικό περιβάλλον και τις δυσκολίες των ακραίων συνθηκών ψαρέματος. Η προπέλα είναι σχεδιασμένη με λεπτότερη άκρη για μειωμένη αντίσταση και μέγιστη ώθηση, ενώ η άκρη είναι κατασκευασμένη για να μειώνει τις φυσαλίδες στο νερό που μπορούν να προκαλέσουν σπηλαίωση και παρεμβολές στην ώθηση. Ο ανθεκτικός συνθετικός άξονας και όλα τα εξαρτήματα έχουν εξελιγμένη προστασία από το διάβρωση και το θαλασσινό νερό. Για υποστήριξη έχει 3 χρόνια εγγύηση και εγγύηση για πάντα υπό περιορισμούς για τον άξονα.

Η Garmin έχει μακροχρόνια δέσμευση στην κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν απαράμιλλο σχεδιασμό και ανώτερη ποιότητα και η μηχανή trolling Kraken δεν αποτελεί εξαίρεση. Για όγδοη συνεχόμενη χρόνια η Garmin ανακηρύχθηκε κατασκευαστής της χρονιάς από το National Marine Electronics Association (NMEA), μια διάκριση που δίνεται στην πιο αναγνωρίσιμη εταιρεία ναυτικών ηλεκτρονικών για την υποστήριξη των προϊόντων στο πεδίο.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Η μηχανή trolling Force Kraken θα παρουσιαστεί στο Ορλάντο στις 11-14 Ιουλίου στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης ICAST. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο σε λευκό χρώμα με μήκη άξονα 63-, 75- και 90-ιντσών και σε μαύρο χρώμα σε μήκη άξονα 63-, 75- ιντσών. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης κυμαίνονται από €4.499,99 έως €5.199,99.

Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει επανάσταση στην ζωή των ψαράδων, των ναυτικών και των φίλων των σκαφών παντού. Με δέσμευση να αναπτύσσουμε τα πιο καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και εύχρηστα ναυτικά ηλεκτρονικά της βιομηχανίας, στη Garmin πιστεύουμε ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Digital Tracer Electronics Α.Ε.
Λ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος
210 984 0144

 

Comodo SSL