Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Garmin® GMR Fantom™ 18 και 24 

Garmin® GMR Fantom™ 18 και 24 

Garmin® GMR Fantom™ 18 και 24
Νέες κεραίες ραντάρ solid-state κλειστού τύπου, µε συµπίεση παλµού και τεχνολογία Doppler

Οι νέες κεραίες ραντάρ κλειστού τύπου GMR Fantom 18 και 24, διαθέτουν MotionScope™ Doppler και ισχύ 40W. Η ισσχύς αυτή, είναι η µέγιστη για την κατηγορία τους. Το µέγεθός τους είναι στις 18 ή στις 24 ίντσες. Φέρνουν τη βραβευµένη τεχνολογία Fantom της Garmin σε µικρότερο µέγεθος και προσιτές τιµές. Οι κεραίες ραντάρ Fantom χρησιµοποιούν την τεχνολογία επεξεργασίας σήµατος Doppler. Εντοπίζουν και να επισηµαίνουν κινούµενους στόχους σε πραγµατικό χρόνο, βοηθώντας το χρήστη να αποφύγει τον κίνδυνο σύγκρουσης. Ομοίως να εντοπίσει σµήνη πουλιών ή άσχηµο καιρό. Κατά τον εντοπισµό τους, το MotionScope επισηµαίνει στην οθόνη του ραντάρ µε διαφορετικά χρώµατα τους κινούµενους στόχους. Ανάλογα αν προσεγγίζουν ή αν αποµακρύνονται από το σκάφος σας. Ενεργοποιώντας τη ρύθµιση Echo Trails, θα δείτε στην οθόνη σας ένα ίχνος της κίνησης του στόχου. Τα ίχνη διορθώνονται µε βάση την κίνηση του σκάφους σας, όταν στο δίκτυό σας είναι συνδεδεµένος αυτόµατος πιλότος Garmin ή αισθητήριο κατεύθυνσης.

Με την τεχνολογία συµπίεσης παλµού, τα Fantom 18 και 24 παρέχουν υψηλή ανάλυση, ενώ µεγιστοποιούν την ενέργεια για να βελτιώσουν τον εντοπισµό στόχων. Η επέκταση παλµού µεγιστοποιεί το µέγεθος του στόχου για να σας βοηθήσει να διακρίνετε τους στόχους από το θόρυβο. Το Fantom 18 έχει εύρος δέσµης 5.2 µοίρες, ενώ το Fantom 24 προσφέρει στενότερη δέσµη 3,7 µοιρών για αυξηµένη ακρίβεια και ανάλυση.

 

Εξαιρετικές Επιδόσεις

Και οι δύο κεραίες Fantom προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις από τα 6 µέτρα µέχρι τα 48 ναυτικά µίλια, χωρίς συµβιβασµούς στην ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία. Χάρη στη λειτουργία διπλού εύρους, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ταυτόχρονα κοντινούς και µακρινούς στόχους, µε ή χωρίς ταυτόχρονη προβολή του χάρτη. Με αυτό τον τρόπο µπορείτε να παρακολουθείτε το περιβάλλον σας και ταυτόχρονα να γνωρίζετε τι θα συναντήσετε στην πορεία σας. Τα Fantom 18 και 24 έχουν πολύ χαµηλή κατανάλωση (λιγότερο από 25W) και ενεργοποιούνται αυτόµατα χωρίς περίοδο προθέρµανσης. Με τη λειτουργία Auto Bird Gain µπορείτε να εντοπίζετε σµήνη πουλιών που τρέφονται στην επιφάνεια της θάλασσας και έτσι να βρίσκετε πιθανά σηµεία για ψάρεµα. Τα Dynamic Auto Gain και Dynamic Sea Filter προσαρµόζονται συνεχώς στις συνθήκες περιβάλλοντος για να παρέχουν βέλτιστες επιδόσεις, περιορίζοντας το θόρυβο. Ενεργοποιώντας τη ρύθµιση MARPA µπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα µέχρι 10 στόχους.

Τα Fantom 18 και 24 είναι συµβατά µε τα νέα GPSMAP® 722/922 και 1022/1222, καθώς και µε τα GPSMAP 7400 και 8400.

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL