Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Garmin® προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στην κορυφαία σειρά ραντάρ Fantom

Η Garmin® προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στην κορυφαία σειρά ραντάρ Fantom

Η Garmin® προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στην κορυφαία σειρά ραντάρ Fantom

Τα νέα GMR Fantom™ 54/56 και Fantom 124/126 – είναι η νέα γενιά ραντάρ solid-state με συμπίεση παλμού και τεχνολογία MotionScope™ Doppler, και προσφέρουν ισχύ 50W και 120W αντίστοιχα, που είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας τους. Τα ραντάρ Garmin Fantom είναι τα πρώτα που επιτρέπουν στο χρήστη να παρακολουθεί τους κινούμενους στόχους, χάρη στην τεχνολογία MotionScope. Τώρα με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, τα νέα Fantom προσφέρουν εξαιρετική εμβέλεια με περισσότερη ακρίβεια. Προσφέρουν επίσης λεπτομερή διαχωρισμό στόχων στο ταξίδι ή το ψάρεμα, τόσο σε κοντινές, όσο και σε μακρινές αποστάσεις.

 

Τα Fantom

Τα Fantom 54/56 και 124/126 διατίθενται με κεραία 4 ή 6 ποδιών. Χρησιμοποιούν το φαινόμενο Doppler για να εντοπίζουν και να επισημαίνουν κινούμενους στόχους. Ετσι βοηθούν το χρήστη να αποφεύγει τη σύγκρουση, να εντοπίζουν σμήνη πουλιών και να παρακολουθούν τον καιρό. Με την τεχνολογία συμπίεσης παλμού παρέχουν μέγιστη ανάλυση. Eνώ μεγιστοποιούν την ενέργεια στο στόχο, βελτιώνοντας τον εντοπισμό και την αναγνώριση των στόχων.Τα Fantom 54/56 προσφέρουν 50W ισχύ συμπίεσης παλμού, που αντιστοιχεί περίπου σε 6kW magnetron, ενώ τα Fantom 124/126 προσφέρουν ισχύ 120W η οποία αντιστοιχεί περίπου σε 15kW magnetron. Η επέκταση παλμού μπορεί να μεγιστοποιήσει το μέγεθος του στόχου, προκειμένου να διαχωρίσετε τους στόχους από το θόρυβο. Δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης, ώστε να ξεκινάτε τη λειτουργία ακαριαία.

 

Φαινόμενο Doppler

Το φαινόμενο Doppler είναι η αλλαγή της συχνότητας της ηχούς του ραντάρ, εξαιτίας της σχετικής κίνησης του στόχου. Αυτό επιτρέπει τον άμεσο εντοπισμό των στόχων που κινούνται προς εσάς ή μακριά από εσάς σε πραγματικό χρόνο. Η τεχνολογία MotionScope επισημαίνει τους κινούμενους στόχους με χρώματα. Ετσι μπορείτε να πλοηγήστε γύρω από άλλα σκάφη ή να αποφεύγετε την κακοκαιρία. Βοηθάει επίσης για να εντοπίζετε ψαρότοπους όπου τρέφονται πουλιά στην επιφάνεια της θάλασσας. Όταν η λειτουργία Echo Trails είναι ενεργοποιημένη, ένα αχνό ίχνος στην οθόνη σας βοηθά να δείτε την κατεύθυνση των κινούμενων στόχων και να αποφύγετε τη σύγκρουση. Τα ίχνη διορθώνονται με βάση την κίνηση του σκάφους, όταν στο δίκτυο είναι συνδεδεμένος αυτόματος πιλότος ή αισθητήριο γραμμής πλεύσης.

 

Εξαιρετικές επιδόσεις

Η σειρά Fantom προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο σε κοντινούς, όσο και σε μακρινούς στόχους, από τα 6 μέτρα μέχρι τα 96 ναυτικά μίλια, με τις κεραίες Fantom 124/126 και από τα 6 μέτρα μέχρι τα 72 ναυτικά μίλια, με τις κεραίες Fantom 54/56. Οι νέες κεραίες ραντάρ Fantom έχουν στενή οριζόντια δέσμη που προσφέρει εικόνα υψηλής ακρίβειας και υψηλό gain, για να εντοπίζετε αδύναμους στόχους ακόμα και σε απόσταση. Όλα τα ραντάρ Fantom προσφέρουν λειτουργία διπλού εύρους, ώστε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μακρινούς και κοντινούς στόχους, καθώς και δυνατότητα προβολής του ραντάρ πάνω στο χάρτη.

 

Λειτουργία Auto Bird Gain

Αυτά τα πανίσχυρα ραντάρ προσφέρουν τη λειτουργία Auto Bird Gain, που σας βοηθά να εντοπίζετε ψαρότοπους όπου τρέφονται πουλιά στην επιφάνεια της θάλασσας. Με το Dynamic Auto Gain και το Dynamic Sea Filter να προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες του περιβάλλοντος, εξασφαλίζετε βέλτιστες επιδόσεις, αποφεύγοντας το θόρυβο και τα παράσιτα. Ενεργοποιήστε το MARPA για να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μέχρι 10 στόχους. Τα νέα Fantom 54/56 και Fantom 124/126 είναι συμβατά με τα πλότερ GPSMAP® 8400/8600, 8000/8200, τη σειρά GPSMAP 7400/7600, καθώς και τα GPSMAP 10×2/12×2 και GPSMAP 7×2/9×2 Η Garmin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα και τιμήθηκε με τον τίτλο «Κατασκευαστής της Χρονιάς» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη NMEA, μία τιμή που αποδίδεται στην πιο αναγνωρισμένη εταιρία ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα, για την υποστήριξη που προσφέρει. Η γκάμα προϊόντων της Garmin περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εξελιγμένα πλότερ της κατηγορίας, σόναρ, υψηλής ευκρίνειας ραντάρ, αυτόματους πιλότους, εξελιγμένη χαρτογράφηση, όργανα για την ιστιοπλοΐα, και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ευκολία στο χειρισμό.

 

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 2109840144 www.garmin.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL