Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η πλήρης γκάμα της Seaguar στο sea-mountain.gr

Η πλήρης γκάμα της Seaguar στο sea-mountain.gr

Η εταιρία Kureha, αποτελεί τον εφευρέτη στις πετονιές που κατασκευάζονται από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVDF), το γνωστό σε όλους µας ως fluorocarbon, το υλικό που έχει δείκτη διάθλασης παρόµοιο µε αυτόν του νερού, αόρατη συµπεριφορά και εποµένως προσφέρει περισσότερες και ανεπιφύλακτες τσιµπιές! Η Seaguar αναπτύχθηκε και λανσαρίστηκε από την Kureha και περιλαµβάνει µία πλήρη γκάµα αόρατων πετονιών.
Seaguar Ace: Η πιο διαδεδοµένη σειρά αόρατων πετονιών, µε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσµίως. Μεγάλη αντοχή στον κόµπο, ανθεκτική στην τριβή και µε δείκτη διάθλασης που την καθιστά πρακτικά αόρατη. Ιδανική για σχεδόν κάθε τεχνική ψαρέµατος, ανάλογα µε τη διάµετρο.
Seaguar FXR: Κατασκευασµένη από 5ης γενιάς fluorocarbon, µε µεγάλες αντοχές στον κόµπο και µηδενική απορροφητικότητα. Προτείνεται για πολλές τεχνικές ψαρέµατος. Η επιλογή της αποτελεί µονόδροµο στις διαµέτρους άνω των 0.52mm, για τεχνικές από σκάφος όπως µολύβι φύλακα, inchiku, κοντοφύλακες, ζόκες, κοκ.
Seaguar Grandmax: Ένα από τα καλύτερα fluorocarbon της παγκόσµιας αγοράς, µε απίστευτες αντοχές, σταθερή διατοµή, ανθεκτικότητα στην UV ακτινοβολία και κατασκευασµένη µε τεχνολογία διπλής δοµής. Ιδανική για κάθε τεχνική ψαρέµατος από εγγλέζικο στις ψιλές διαµέτρους, µέχρι slow jigging ή συρτές βυθού σε διαµέτρους µέχρι 0,52mm.
Seaguar Grandmax FX: Η αόρατη πετονιά που σαρώνει τις πωλήσεις στην Ελλάδα, και έγινε σύµβολο ποιότητας και αξιοπιστίας. ∆ιαθέτει ίδια χαρακτηριστικά µε Grandmax, αλλά µε µεγαλύτερη ελαστικότητα για ακόµα µεγαλύτερη αφοµοίωση των κόµπων, χωρίς να αλλοιώνεται η αντοχή της.
Seaguar Jr: Η οικονοµικότερη πρόταση της εταιρίας για παράµαλλα σε τεχνικές spinning, casting, ακόµα και συρτές επιφανείας. Ιδιαίτερα ανθεκτική στην τριβή, 100% fluorocarbon και µε µηδενική απορροφητικότητα. Ασυναγώνιστη στην κατηγορία της, έγινε best seller µέσα σε σύντοµο χρονικό διάστηµα. Στο ηλεκτρονικό κατάστηµα www.sea-mountain.gr, µπορείτε να βρείτε ολοκληρωµένη γκάµα fluorocarbon πετονιών της γνωστής Ιαπωνικής εταιρίας Seaguar κατασκευασµένες ακόµα και για τις πιο εξειδικευµένες τεχνικές.

Sea-Mountain.gr 22260 24112 www.sea-mountain.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL