Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η SUUNTO μας παρουσιάζει το νέο SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

Η SUUNTO μας παρουσιάζει το νέο SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

Η SUUNTO μας παρουσιάζει το νέο SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD, το οποίο απευθύνεται σε δυναμικές γυναίκες που αγαπούν τα σπορ

Η Suunto, πάντα στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια ακριβείας, μας παρουσιάζει ένα νέο μέλος της συλλογής της, το Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold, για τις γυναίκες που λατρεύουν τον αθλητισμό. Το κομψό design του Spartan Sport Wrist HR σε λευκό και χρυσό, που προστίθεται στη σειρά, θα γίνει ο καθημερινός σύντροφος κάθε sportive γυναίκας. Το πιο πρόσφατο μέλος της συλλογής συνδυάζει το στιβαρό και κομψό σχεδιασμό της Suunto, με ένα εκτεταμένο σύνολο αθλητικών χαρακτηριστικών. Το Suunto Spartan Sport καταγράφει τη συνολική καθημερινή μας δραστηριότητα, τα ημερήσια και εβδομαδιαία μας βήματα και βέβαια τις θερμίδες που καταναλώνουμε κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Εξοπλισμένο με οπτικό παλμογράφο νέας γενιάς, μας βοηθάει να προπονούμαστε «έξυπνα» και να παρακολουθούμε τις αθλητικές μας επιδόσεις. Κομψό και συγχρόνως σπορτίφ, μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, όλες τις ώρες της ημέρας. Οι καθαρές μινιμαλιστικές γραμμές του Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold, συμπληρώνονται με στυλ από στοιχεία πολυτέλειας. Το νέο Suunto διαθέτει στεφάνη από ατσάλι, αντιχαρακτικό κρύσταλλο και είναι «ντυμένο» κομψά με χρυσές λεπτομέρειες. Μέσω της εφαρμογής Suunto Movescount (που είναι διαθέσιμες για iPhone και Android) , μπορείτε να συγχρονίσετε, να ανεβάσετε ή και να μοιραστείτε τις αθλητικές σας στιγμές, αλλά και τις περιπέτειες σας εν κινήσει. Το ρολόι Spartan Sport Wrist HR Gold διαθέτει αυτονομία 12 ωρών, πλοήγηση με GPS και οπτικό παλμογράφο από τη Valencell, την πρωτοπόρο εταιρεία στην τεχνολογία των wearable αισθητήρων βιομετρικών δεδομένων. ∆ιαθέτει προηγμένες λειτουργίες για 80 σπορ, όπως το τρέξιμο, το κολύμπι, το ποδήλατο και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

www.shopandtrade.gr
www.facebook.com/Suunto.Greece
www.movescount.com

Comodo SSL