Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ηλεκτροϋδραυλικό Μπρακέτο SEAFIRST, σε αποκλειστική αντιπροσωπεία από την EVAL!

Ηλεκτροϋδραυλικό Μπρακέτο SEAFIRST, σε αποκλειστική αντιπροσωπεία από την EVAL!

Η EVAL καλωσορίζει τη νέα αντιπροσωπεία SEAFIRST ENGINEERING η οποία, από την ίδρυσή της το 2004, ειδικεύεται στα υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης σκαφών στην Κορέα και διαθέτει τα προϊόντα της σε 40 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο!

Η EVAL, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισάγει στην ελληνική αγορά τα υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης SEAFIRST, ενισχύοντας περαιτέρω τη γκάμα εξοπλισμού κινητήρων που διαθέτει και σας παρουσιάζει το Ηλεκτροϋδραυλικό Μπρακέτο 6” (153cm) για κινητήρες μέχρι 350ΗΡ (κωδ. 01787-01).

Είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής ανοδιωμένο marine μαύρο αλουμίνιο. Όλοι οι σύνδεσμοι είναι από ανοξείδωτο χάλυβα 316 για μέγιστη αντοχή. Η μονάδα υδραυλικού ελέγχου είναι πλήρως αδιάβροχη και αδιαπέραστη από το νερό.

Το ηλεκτροϋδραυλικό μπρακέτο WAFFALO ST βελτιώνει στο μέγιστο την απόδοση του εξωλέμβιου κινητήρα και του σκάφους, καθώς με την ορθή χρήση του προσφέρει ταχύτερο πλανάρισμα, μεγαλύτερη τελική ταχύτητα, σταθερότερο σκάφος σε υψηλές ταχύτητες και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Επιτρέπει την κίνηση σε πολύ χαμηλό βάθος, με ασφάλεια, χωρίς την ανησυχία να χτυπήσει η προπέλα ή να ανεβάσει θερμοκρασία η μηχανή δουλεύοντας έξω από το νερό. Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό ότι διαθέτει πιστοποίηση CE.

Με στόχο ένα απόλυτα ασφαλές ταξίδι, η SEAFIRST σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα ασφαλούς υδραυλικού συστήματος, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε Εξωλέμβιους, Εσωλέμβιους καθώς και Έσω-Έξω κινητήρες.

Η SEAFIRST διαθέτει σειρά από σετ υδραυλικών τιμονιών για κινητήρες μέχρι 400ΗΡ. Είναι αξιοσημείωτο πως τα είδη διαθέτουν εγγύηση 24 μηνών για χρήση σε σκάφη αναψυχής και 12 μηνών για επαγγελματική χρήση. Φυσικά, μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα προϊόντων SEAFIRST στο δίκτυο καταστημάτων της EVAL ή να επισκεφθείτε το www.eval.gr

EVAL 210 5590 872-6 www.eval.gr
Comodo SSL