Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Dreygon Boat & Μηχανισµός VIGOR Shiver Line RD της LINEA EFFE

Καλάµι Dreygon Boat & Μηχανισµός VIGOR Shiver Line RD της LINEA EFFE

Μπαίνουµε στο καλοκαίρι και οι εξορµήσεις µε σκάφος σίγουρα θα αυξηθούν. Τα ψαρέµατα θα πολλαπλασιαστούν και µαζί µε αυτά και οι συνοδοιπόροι µας, οι οποίοι θα θέλουν σίγουρα να ψαρέψουν και µάλιστα να ασχοληθούν µε ποικίλα ψαρέµατα. Μπορεί η καθετή και η συρτή αφρού να κυριαρχούν στα σκαφάτα ψαρέµατα, δε λείπουν όµως και άλλα είδη, όπως το τσαπαρί και  η ζόκα, οπότε λογικό είναι να χρειαστούµε κάποιο επιπλέον καλάµι κι ένα µηχανισµό που να καλύπτουν όλους αυτούς τους τρόπους, σε µια λογική τιµή. Η εταιρεία Linea Effe, πάντα στο πλευρό του ψαρά µε ποιοτικό εξοπλισµό σε πολύ προσιτές τιµές, έχει να µας κάνει µια τέτοια πρόταση. Πρόκειται για το καλάµι Dreygon Boat και το µηχανισµό Vigor SHIVER LINE RD.

dreygon_boat_lineaeffe

Η σειρά Dreygon Boat περιλαµβάνει καλάµια από 1,5 έως 3 µέτρα, όλα τηλεσκοπικά, για να µας διευκολύνουν κατά τη µεταφορά και να καταλαµβάνουν ελάχιστο χώρο στο σκάφος µας. Από αυτά επιλέξαµε το µήκους 270 και 300 εκατοστών, ώστε να έχουµε τη δυνατότητα χρησιµοποίησης µακρύτερων αρµατωσιών.

Το µέγιστο βάρος το οποίο µπορούν να χειριστούν µε ασφάλεια, φτάνει τα 150 γραµµάρια, και έτσι µπορούν να χρησιµοποιηθούν σε ψαρέµατα µεσαίου και µεγάλου βάθους, στην καθετή, το τσαπαρί, στο ψάρεµα των καλαµαριών, της ζόκας και στην ελαφριά συρτή αφρού. Το υλικό κατασκευής τους είναι µείγµα carbon fiber και glass fiber. Η µύτη έχει έντονο κίτρινο χρώµα µπροστά  για να διακρίνουµε πολύ εύκολα τις τσιµπιές, και τα στελέχη του Dreygon Boat είναι εφοδιασµένα µε οδηγούς τύπου SiC, για δύναµη και άριστη συνεργασία µε τα νήµατα.

 

vigor_shiver_lineaeffe

Η σειρά Vigor SHIVER LINE RD-1 BB, περιλαµβάνει µηχανισµούς µεγέθους 10 έως και 60, ικανούς να καλύψουν τις απαιτήσεις όλων των ψαρεµάτων. Από τη σειρά αυτή επιλέξαµε τον πενηντάρη µηχανισµό, ώστε να µπορεί να συνδυαστεί αρµονικά µε το καλάµι σε ψαρέµατα σκάφους, ενώ αν ο ψαράς ασχολείται και µε ψαρέµατα ακτής, τότε σίγουρα θα του φανεί διπλά χρήσιµος. Ο µηχανισµός φέρει ένα ρουλεµάν και η µποµπίνα του είναι από γραφίτη, µε χωρητικότητα 275 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,35 χιλιοστών ή 210 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,40 χιλιοστών. Το βάρος του µηχανισµού είναι 386 γραµµάρια και η σχέση περιστροφής 5,2:1.

Η εταιρεία Αφοί Ρογδάκη προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού το καλάµι Dreygon Boat 270 ή 300 εκατοστά, µαζί µε έναν πενηντάρη Vigor SHIVER LINE RD-1 BB µηχανισµό γεµισµένο µε πετονιά, στην εκπληκτική τιµή των 45 ευρώ. Μαζί δίνει δώρο κι ένα τσαπαρί της RLinea για να το χρησιµοποιήσετε στα καλοκαιρινά σας ψαρέµατα.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796, www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL